Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:
jeszcze tu mam taką stronkę
Izunia spójrz na ciemną zieloną kreskę, to jest fsh i zobacz kiedy jest najwyższe
http://www.myfertiledays.com/pl/content/fazy-cyklu-miesiaczkowego-i-towarzyszace-im-zmiany-fizjologiczne25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pewnie dlategi tyle sobie zyczy bo ma podwojna specj ..
spokojnie grzebac ci nie bedzie chyba ze bylby to twoj jakis 3-4 dc
lja raz mialam w 3 dc badaniae..bo strasznie boal jajnik.. nie bylo to przyjemne ale coz oni sie na to przygotowani -
Katjaa wrote:Może z czasem się "coś" znajdzie... narazie nie jestem gotowa
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Iza on mi wczoraj pokazał u siebie taką krzywą jak się zachowują hormony w cyklu owulacyjnym kobiety, czyli lh, fsh, estradiol i progesteron i faktycznie fsh ma najwyższe stężenie kilka dni po miesiączce i to by się u Ciebie zgadzało. Może znajdę coś podobnego w googlach to Ci wrzucę
25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:cholera boje sie nakręcac...zobaczymy jakie beda wyniki :-*
25staraczka25, Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:http://www.fertimedica.pl/specjalisci/ginekologia/prof-dr-hab-marian-szamatowicz.html
znalazłam, to ten, jakiś starawymik82 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Nie ważne stary czy młody ważne żeby był dobry
ma trochę na swoim koncie to się ceni .
shimmer_lip, Iza75, 25staraczka25, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem ciekawa o co chodzi z tymi wynikami, czy mam nadczynność czy niedoczynność czy gorsze gówno ?
chcę leki !!!!!!!!!!!! teraz, już !!!!!!!!!!!
nie chcę tracić czasu na kolejny cykl
ciekawee czy jak mi cos da to czy jak zacznę brać to czy działa od razu czy po kilku miesiącahi czy bedę musiała już całe zycie brać leki?
Gdzie ta Amelia -
gigsa wrote:jestem ciekawa o co chodzi z tymi wynikami, czy mam nadczynność czy niedoczynność czy gorsze gówno ?
chcę leki !!!!!!!!!!!! teraz, już !!!!!!!!!!!
nie chcę tracić czasu na kolejny cykl
ciekawee czy jak mi cos da to czy jak zacznę brać to czy działa od razu czy po kilku miesiącahi czy bedę musiała już całe zycie brać leki?
Gdzie ta Ameliamik82 lubi tę wiadomość