Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:a plyn lugola stosowalas ?
a przy hashi jaka jest tarczyca mala czy normalna ??
bo mi robili anty tpo i anty tG i bylo ok .
stad moje podejrzenie ze hashi nie mam -
Ania_84 wrote:nie
a przy hashi jaka jest tarczyca mala czy normalna ??
bo mi robili anty tpo i anty tG i bylo ok .
stad moje podejrzenie ze hashi nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:13
-
amelia04072006 wrote:hashi zjada tarczyce wiec maleje a w koncu zanika.
powtarzalas je? -
Cwalinka wrote:leki moga zaczac dzialac, mi sie obnizylo zaraz podwoch miesiacach brania najmniejszej dawki
ja caly czas sie staram -
Ania_84 wrote:nie .. ale chyba to zrobie.. choc moja tarczyca od poczatku jest mala .. i raczej nie zminiejsza sie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ale w trakcie leczenia nie ma przeciwskazan do staran. mozesz dzialac normalnie
tyle czasu straciłam -
Cwalinka wrote:a ty Amelia masz tarczyce? czy ci wycieli?
to antyTPO powinno sie powatrzac?
ja nie mialam anty TG robione powinnam zrobic?
a anty tg to growes bashedow - czy jak sie to pisze
mi wyszly ze mam duze wiec nie musze juz powtarzac bo hashi juz bedzie mi towarzyszylo do konca moich dni
wycieli mi prawie cala , zostawili kawalki i przytarczyczki , dzieki temu hashi nadal dziala -
amelia04072006 wrote:powinno sie je powtarzac i koniecznie usg. ja mialam ok tarczycowe a sama tarczyca byla zguzowaciala w calosci. nadawala sie tylko do wyciecia. gdyby nie usg nie wiedzialabym o tym
-
gigsa wrote:tak, tylko nic nie będzie wychodziło i juz mam odpowiedź czemu tak długo nic
tyle czasu straciłam -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ja mialam wszystko anty tpo to haschi
a anty tg to growes bashedow - czy jak sie to pisze
mi wyszly ze mam duze wiec nie musze juz powtarzac bo hashi juz bedzie mi towarzyszylo do konca moich dni
wycieli mi prawie cala , zostawili kawalki i przytarczyczki , dzieki temu hashi nadal dziala -
amelia04072006 wrote:to fakt szkoda ze nie zrobilas chociaz podstawy , ale nie ma tragedi . widzialam laski ktore mialy 12 i troche a przy odpowiednim leczeniu szybko spadły. jest problem gdybys miala nadwage bo tsh jest bardzo podatne na skoki wagi.