Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:to fakt szkoda ze nie zrobilas chociaz podstawy , ale nie ma tragedi . widzialam laski ktore mialy 12 i troche a przy odpowiednim leczeniu szybko spadły. jest problem gdybys miala nadwage bo tsh jest bardzo podatne na skoki wagi.
-
amelia04072006 wrote:waga ok, jesli nie skacze. mi jak skacze waga to moje tsh buja sie od gornej granicy do dolnej granicy i to w bardzo szybkim tępie
na początku cyklu ważyłam 60, ale to może inofolic zadziałał, bo u mnie raz jest 60, raz 59, raz 58, raz 57 i tak od kilku miesięcy -
gigsa wrote:skacze, ale nie tak bardzo
na początku cyklu ważyłam 60, ale to może inofolic zadziałał, bo u mnie raz jest 60, raz 59, raz 58, raz 57 i tak od kilku miesięcy -
gigsa wrote:ale nerwa i tak mam
wyszly zle , wszystko do dupy, uparlam sie i wiedzialam ze jedyne co moge zrobic to sie leczyc i stymulowac owulacje. tak zrobilam i wyszlo- chyba. tez sie balam, zamykalam warsztat, szlam na menopauze itd ale powiedzialam ze sie nie zlamie i kurwa wyszlo na mojeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:34
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Amelka prolaktyne tez robic po owulce razem z progeteronem tak?
cos jeszcze powinnam zbadac przed wizyta u ginka co by dwa razy nie chodzic??
prolaktyna i progesteron po owulceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny