Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:jak ja sie ciesze ze juz w bloku nie mieszkam
choc mam takiego jednego apacza za plotem co goirzej jak dzieci w basenie sie zachowuja
Ja mieszkam w kamienicy z 1900r. Jest tu 5 rodzin, początkowo było 6, ale ja mam 2 mieszkaniaW telegraficznym skrócie:
1. Starszy Pan, ma kury, które co chwile mu spierdalają
2. Taka stara suka, chuja do dupy jej brakuje i chodzi szuka zaczepki, ma córkę prostytutke, ale tu nie mieszka
3. Stary kawaler, alkoholik, jak twierdzi - pije, bo mu się nudzi
4. Wspomniany wcześniej sąsiad z żoną, on pije często, ale nie codziennie, ona fajna kobieta, mają troje dorosłych dzieci, dwoje wyszło na ludzi a trzeci ćpa i sprzedaje dragi, na szczęście się wyprowadził, bo różne elementy tu się kręciły. A no i sąsiad ma gęsi
No i pod 5. myWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 08:11
Asha, dotik, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Ja mieszkam w kamienicy z 1900r. Jest tu 5 rodzin, początkowo było 6, ale ja mam 2 mieszkania
W telegraficznym skrócie:
1. Starszy Pan, ma kury, które co chwile mu spierdalają
2. Taka stara suka, chuja do dupy jej brakuje i chodzi szuka zaczepki, ma córkę prostytutke, ale tu nie mieszka
3. Stary kawaler, alkoholik, jak twierdzi - pije, bo mu się nudzi
4. Wspomniany wcześniej sąsiad z żoną, on pije często, ale nie codziennie, ona fajna kobieta, mają troje dorosłych dzieci, dwoje wyszło na ludzi a trzeci ćpa i sprzedaje dragi, na szczęście się wyprowadził, bo różne elementy tu się kręciły.
No i pod 5. my
Eeeeeee...kurwa to ty sie zglos do tv i kase jeszcze zarobisz hahahaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny