Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya do mnie to naskakiwala chora kobieta na glowe, cos nie halo tam z nia bylo, mieszkala sama, czasem brala leki potem przestawala,
jak przestawala to uparcie twierdzila ze moj maz to jej maz a moje dziecko to jej dziecko, biegala po calym bloku po siasiadachw poszukiwaniu papierosa, i jezdzila gola na lyzce koparki
no strach sie jej bac bylo -
Cwalinka wrote:a idz, wchdozimy sobei z malzem do nas na klatke a ci dwaj co obok nas z nozami na siebie
zobacyzli nas to pochowali sie w mieszkaniach mysmy tylko znikneli za drzwiami to oni dawaj dlaje na siebie
To i tak dobrze, bo tutaj to pewnie na was by noze wyciagneli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a do mnie to naskakiwala chora kobieta na glowe, cos nie halo tam z nia bylo, mieszkala sama, czasem brala leki potem przestawala,
jak przestawala to uparcie twierdzila ze moj maz to jej maz a moje dziecko to jej dziecko, biegala po calym bloku po siasiadachw poszukiwaniu papierosa, i jezdzila gola na lyzce koparki
no strach sie jej bac bylo
I co zrobiliscie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW tej mojej mieścinie też cyrki były.. Mafia tu rządziła, strach było na ulice wyjść
Broń po ludziach trzymali za pieniądze, nieletnie prosytutki wozili do klientów, dragi na każdym zakręcie można było kupić, itd. Były świadek koronny dalej wałki kręci..