Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Wszystkie boksery takie głupole? Bo głupola bym chciała
O bokserze: Pies żywiołowy, wesoły i skłonny do zabaw. Jest bardzo cierpliwy i delikatny w stosunku do dzieci. W Polsce ich charakter oceniany jest za pomocą testów psychologicznych przeprowadzanych przez ZKwP. Sprawdza się w szkoleniu, wymaga jednak odpowiedniej stymulacji i regularnych ćwiczeń. Jest psem rodzinnym, towarzyskim, źle znoszącym samotność. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:O bokserze: Pies żywiołowy, wesoły i skłonny do zabaw. Jest bardzo cierpliwy i delikatny w stosunku do dzieci. W Polsce ich charakter oceniany jest za pomocą testów psychologicznych przeprowadzanych przez ZKwP. Sprawdza się w szkoleniu, wymaga jednak odpowiedniej stymulacji i regularnych ćwiczeń. Jest psem rodzinnym, towarzyskim, źle znoszącym samotność.
no boksery są bezbłędnedodam jeszcze że cieszy się nawet jak wyjdziesz z łazienki, jest małym manipulatorem, jak coś chce strzela minami jak kot ze shreka, jest mądry tylko czasem mu się nie chce, faaaafle
mój egzemplarz nie potrafi szczekac, boksery to tchorze, mój boi się wszystkiego, nawet krzesła
ogólnie to codziennie mnie do łez prawie ze śmiechu doprowadza. no i ta energia zywiolowosc, wiecznie chęć do zabawy. no i boksery kochają cały świat!
mik82, Iza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydotik wrote:no boksery są bezbłędne
dodam jeszcze że cieszy się nawet jak wyjdziesz z łazienki, jest małym manipulatorem, jak coś chce strzela minami jak kot ze shreka, jest mądry tylko czasem mu się nie chce, faaaafle
mój egzemplarz nie potrafi szczekac, boksery to tchorze, mój boi się wszystkiego, nawet krzesła
ogólnie to codziennie mnie do łez prawie ze śmiechu doprowadza. no i ta energia zywiolowosc, wiecznie chęć do zabawy. no i boksery kochają cały świat!
No to chyba już wiem jakiego psa chceCwalinka, dotik lubią tę wiadomość