Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:A co do wczoraj to M mnie wkurwil i musiałam wyjść z domu odreagować bo bym go zabiła. . PMSa miał wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 11:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mam do Was pytanie: nie mierzyłam dziś rano temperatury, bo po wczorajszym spadku temperatury i brunatnym śluzie straciłam nadzieję i byłam pewna, że @ dostanę... Czy jeśli bym wróciła do domu i @ by nie było, to da coś jak zmierzę tempkę po godzinnym biernym odpoczynku?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:A mam do Was pytanie: nie mierzyłam dziś rano temperatury, bo po wczorajszym spadku temperatury i brunatnym śluzie straciłam nadzieję i byłam pewna, że @ dostanę... Czy jeśli bym wróciła do domu i @ by nie było, to da coś jak zmierzę tempkę po godzinnym biernym odpoczynku?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wiem, ale niby pracujące na zmiany nawet mogą prowadzić wiarygodne wykresy, więc stwierdziłam, że MOŻE...
Ale macie rację - jeden dzień w tym wypadku mnie nie zbawi, aczkolwiek jak ma jędza przyjść, to niech to zrobi lepiej prędzej, bo tylko czas marnuje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny