Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:No nie doczytałam jeszcze tego ze ona nie idzie...Nie idzie to niech nie idzie bo gin i tak nic jeszcze nie zobaczy ale broń Bóg lutkę odstawić!!!!! Amelia nawet nie próbuj tego robić bo własnymi paluchami będę Ci ją codziennie aplikować
Z tego co wiem to ona inne plany ma
-
ja tam jak na Ciebie patrzę to widzę dużo pewności siebie więc nie ściemniajAsha wrote:Nie no pikne oko masz...tylko sie niesmiala taka robie

-
nick nieaktualny
-
Proszę Cię nie rób tego....błagam!!! Sama mówiłaś że po jednym dniu nie wzięcia progesteronu jest jego całkowity zanik. To moze nie być plamienie to może być koniecamelia04072006 wrote:Odstawiam. I bede czekac. Jesli zacznie mocniej bolec i bede plamic wtedy zaczne znowu

Asha, Iza75, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Ale po co ? Ja mam progesteron wysoki lutka byla na lepsze zagniezdzeniemik82 wrote:No nie doczytałam jeszcze tego ze ona nie idzie...Nie idzie to niech nie idzie bo gin i tak nic jeszcze nie zobaczy ale broń Bóg lutkę odstawić!!!!! Amelia nawet nie próbuj tego robić bo własnymi paluchami będę Ci ją codziennie aplikować
-
bez sensu...teraz będzie miała wysokiAnia_84 wrote:amelia .. to mzoe chcoc zrob sobie poziom progesteronu teraz
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
jaka Ty uparta jestes cholero, raz moglabys posluchac, starsza jestem...a jak nie to jutro do Gina ale poczekaj z odstawieniem co Ci powieamelia04072006 wrote:Ale po co ? Ja mam progesteron wysoki lutka byla na lepsze zagniezdzenie

Sylwia87, mik82 lubią tę wiadomość
-
Bo nie mialam dluzej brac 17Oh progesteron ja mam ponad norme wiec jest go nawet za duzo a on jest podbijany jeszcze po owulce i w ciazy. W przyszlym tygodniu zrobie sobie zwykly zeby sprawdzisc co sie dziejeAnia_84 wrote:Amelia czmeu odstawiasz lutke ??
-
ale nawet jak masz swój wysoki a odstawisz lutkę z dnia na dzień i będziesz miała gwałtowny spadek to może Ci pol;ecieć ciąża. Nawet laski które do 12 tc biorą lutkę to jak łożysko przejmuje funkcję ciałka żółtego to i tak odstawiają stopniowo.amelia04072006 wrote:Ale po co ? Ja mam progesteron wysoki lutka byla na lepsze zagniezdzenie

Iza75, Asha lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH