Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:dziewczynki jestescie bardzo sensowne
musze najpierw sobie znalezc gina. jak narazie to czekam na bete . jak ja zobacze to bede myslec co dalejamelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:bylam, u endo i on powiedzial ze z takimi wynikami jakie mam nic nie stanowi zgrozenia.
Gdybys luty nie brala od poczatku to bylby luz...ale teraz ja chcesz odstawic ... I to ma znaczenie bo to tak jakbys chciala @ wywolac...jak myslisz dlaczego gin zawsze kaze test robic przed skonczeniem luty?Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Gdybys luty nie brala od poczatku to bylby luz...ale teraz ja chcesz odstawic ... I to ma znaczenie bo to tak jakbys chciala @ wywolac...jak myslisz dlaczego gin zawsze kaze test robic przed skonczeniem luty?
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Gdybys luty nie brala od poczatku to bylby luz...ale teraz ja chcesz odstawic ... I to ma znaczenie bo to tak jakbys chciala @ wywolac...jak myslisz dlaczego gin zawsze kaze test robic przed skonczeniem luty?
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ok to szukaj tego gina tylko tak żeby go znaleźć, na jutro najlepiej...beta musi byc dobra, krechą ciemniala wiec przyrasta
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:wiem ale tez nie chce panikowac. w pierwszej ciazy moje mysli biegly sporo przedemna i balam sie wszystkiego. ciazy to nie sprzyjalo. teraz jesli wpadne w panike bedzie to samo. bede robic to co trzeba i na pewno nie bede sie narazac
-
amelia04072006 wrote:wiem ale tez nie chce panikowac. w pierwszej ciazy moje mysli biegly sporo przedemna i balam sie wszystkiego. ciazy to nie sprzyjalo. teraz jesli wpadne w panike bedzie to samo. bede robic to co trzeba i na pewno nie bede sie narazac
Sorry , ale ja nie ogarniam o czym ty przemawiaszpanikowac to ty zaczniesz jak ci zacznie wyplywac bo luty nie wzielas...ide bo sie wkurwilam...bede pozniej
mik82 lubi tę wiadomość
-
Iza75, Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ale nie wszystkie cierarowki ktore sa na lutce ciagna ja po tescie. mi endo dal lutke na wyregulowanie cyklu i lepsze zagniezdzenie nie na podtrzymanie ciazy. ok. bede kilka dni brala i stopniowo bede zmniejszac dawke
amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie po to walczylam zeby teraz olac temat. cholera jasna
cmok
amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:rozmawialam o tym z endo i on nie kazal mi ciagnac lutki
a mężowi po takim tekście mogłaś testem między oczy rzucićAsha lubi tę wiadomość