Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:byl smiech jak zaczelam z inocudo, byl smiech jak bralam donga a jak widac efekty sa. jak sie nie denerwowac
ja zrobię to samo co Ty, inocudo przyszło, na donga jeszcze czekam i też będę w ciąży! za miesiąc! nie ma kurwa innej opcji!Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
trzymam kicuki zeby wyszla taka beta ze staremu wlosy deba stana
amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:byl smiech jak zaczelam z inocudo, byl smiech jak bralam donga a jak widac efekty sa. jak sie nie denerwowac
Życzę mu żeby się otrząsnąl i to jak najszybciej bo straci coś najcenniejszego . A tobie wysokiej bety czekam z niecierpliwością :-* jestem w domu już ale musze obiad zrobic i posprzatac . Będę później
-
wlasnie pisze z dziewczyna na naszym bocianie.. i jj jest przed druga kuracja.. bo po pierwszym MTESE znalezli tylko komorki spermatydy ... napisala mi zebysmy zorbili badanie nasienai bo moga sie pojawiac plemniki po kuracji
i zaczynam troche sie nakrecac bo wczoraj zauwazylismy z mezem ze nasienie jest inne.. wczesniej bylo wodniste.. a teraz geste .. i biale ..25staraczka25, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość