Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:Bo nie mialam dluzej brac 17Oh progesteron ja mam ponad norme wiec jest go nawet za duzo a on jest podbijany jeszcze po owulce i w ciazy. W przyszlym tygodniu zrobie sobie zwykly zeby sprawdzisc co sie dzieje
Ale skoro zaciazylas to noe jest za wysoki bo bys nie zaszla -
mik82 wrote:ale nawet jak masz swój wysoki a odstawisz lutkę z dnia na dzień i będziesz miała gwałtowny spadek to może Ci pol;ecieć ciąża. Nawet laski które do 12 tc biorą lutkę to jak łożysko przejmuje funkcję ciałka żółtego to i tak odstawiają stopniowo.
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Mam ja w domu. I bylam w ciazy i wiem co jest kiedy jest inaczej niz zwykle.
-
mik82 wrote:Proszę Cię nie rób tego....błagam!!! Sama mówiłaś że po jednym dniu nie wzięcia progesteronu jest jego całkowity zanik. To moze nie być plamienie to może być koniec
-
amelia04072006 wrote:Ale ja mam baaaaardzo wysoki wynik progesteronu we krwi i to od samego poczatku cyklu. Mikunia ja nie mam z nim problemu. Ja bardziej mialam problem z zagniezdzeniem dlatego bralam acard
Iza75 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:ale nawet jak masz swój wysoki a odstawisz lutkę z dnia na dzień i będziesz miała gwałtowny spadek to może Ci pol;ecieć ciąża. Nawet laski które do 12 tc biorą lutkę to jak łożysko przejmuje funkcję ciałka żółtego to i tak odstawiają stopniowo.
mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Prawda jest taka że nie wiesz jaki masz swój naturalny progesteron akurat w tym cyklu bo go nie badałaś. to że w kilku cyklach miałaś dobry nie znaczy że w tym też taki masz tym bardziej że miałaś późne owu i długo Ci jajo dojrzewało i dongiem je wspomagałaś
mik82 lubi tę wiadomość