Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry !
Nie uwierzycie.. wczoraj pierwszy raz odkad dowiedzialam sie o ciazy "moj" zapytal jak sie czuje.. odezwal sie pp 2 dniach milczenia.. kazal poglaskac po brzuchu i pozdrowic malucha,jest przekonany ze to bedzie syn.. ucieszylo mnie to ale dzis rano znowu wszystko poszlo sie j****.. okazalo sie ze ma sprawe i chce zebym to zalatwila.. pewnie dlatego byl mily wczoraj.. niby dzis bedzie dzwonil.. yhy.. -
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:bry
haha przyszły mi testy wczoraj i co ? .. dzis rano juz se sikłam :d mimo , że dopiero owulacja była;p hahaha... zostało mi 14 ;p ...
cóz ziekawa bylam ich ;p jeden był testowy
sikaj sikaj, aż do perfekcji dojdzieszjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Rudzia wrote:Dzien dobry !
Nie uwierzycie.. wczoraj pierwszy raz odkad dowiedzialam sie o ciazy "moj" zapytal jak sie czuje.. odezwal sie pp 2 dniach milczenia.. kazal poglaskac po brzuchu i pozdrowic malucha,jest przekonany ze to bedzie syn.. ucieszylo mnie to ale dzis rano znowu wszystko poszlo sie j****.. okazalo sie ze ma sprawe i chce zebym to zalatwila.. pewnie dlatego byl mily wczoraj.. niby dzis bedzie dzwonil.. yhy..
Rudzia faceci to gnoje...problem w tym ze potrzebni nam sa tak samo jak my im...cholerne zycieRudzia lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No to mus czekac, niestety...wiecznie czekac
dokładnie, nic innego nie robimy tylko czekamy i czekamy... może zamiast się starać sobie nowego psa sprawię! marzy mi się dog argentyński, założę zoojestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Do roboty musze isc...ciezki dzien przede mna bede po 5 dopiero...milego dzionka laseczki chyba piwko dzisiaj zalicze znowu bo po takim dniu jak dzisiaj to bedzie mi sie nalezalo
have a nice day!
a piwko się zawsze należyAsha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Dzień dobry laski! Wczoraj przez mój pieprzony net nie mogłam nawet Wam dobranoc napisać I dziś wieczorem pewnie będzie to samo...., ale pić z Wami zacznę na pewno, może się uda. Tylko jak już się kurna zawiesi ten komp to 10 min miele jedną stronę. Oszaleć można z czekaniem a ja raczej z tych niecierpliwych. Może do końca tygodnia mi coś zadziałają żeby go przyspieszyć trochę. Asha mówiłam że owulka będzie...tempka Ci spadła, szyja wysoko i otwarta...Czekam, kciukam i wspieram z całych sił