Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:siemka...ja tak szybko z pracy..bo naklienta czekam...jajnik mi pika i kluje jak nigdy to chyba cos sie swieci,jak myslicie ?
-
Rudzia wrote:Ja juz po wizycie u poloznej.. to bedzie jednak przykre .. pytala o wszystko.. o faceta itd. ;( musialam sklamac
-
Rudzia wrote:Nie musialam ale jak zapytala gdzie tata i czy sie cieszy to musialam odpowiedziec.. powiedzialam ze siw bardzo cieszy i niedlugo bedzie z Nami..
Rudzia lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Gigsa żartowałam...sorry. Mam nadzieję że to normalny gin
Mam nadzieję, że ten będzie lepszy. Jeszcze przed wyjazdem zdążę. Może on podejdzie profesjonalne do tematu. Będę akurat w 15 dc, to chyba dobry czas na usg?mik82 lubi tę wiadomość
-
Nelly1507 wrote:Laseczki do mnie dzis dzwonili w sprawie pracy i jutro mam sie stawić na 7 chociaż to się udało ;p bo z dzieckiem to podejrzewam , że zaś kicha.. ;/
trzymajcie kciukasy za jutro -
Nelly1507 wrote:Laseczki do mnie dzis dzwonili w sprawie pracy i jutro mam sie stawić na 7 chociaż to się udało ;p bo z dzieckiem to podejrzewam , że zaś kicha.. ;/
trzymajcie kciukasy za jutro
trzymam kciukaski!!
-
trzymajcie kciukasy za jutro -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! jako, że nudzę się w pracy poszłam do apteki po test, siknęłam, oczywiście nic nie ma - ale skoro lubicie oglądać fantomy cienia cieni to wrzucam swój enjoy!
ja tam widzę coś, ale podejrzewam, że na każdym negatywnym bym coś dojrzała
http://www.resizer.pl/13271.htmljestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Ja tam widzę tylko jedną kreskę niestety, ale zdjęcia lubię nadal;-) Zresztą póki nie ma @ to możesz sikać codziennie a my będziemy szukać drugiej kreski;-)