Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ja musze z nim pogadac i sie oficjalnie spytam i to przy swiadkach- czy wie jak sie dzieci robi, i czy chcial to dziecko. juz mm nerwa na jego zachowanie i odzywki
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:wyglada na to ze nie. tylko zeby powiedzial ze nie jest zainteresowany to sama bym se dziecka nie robila. teraz wyjdzie ze sie puscilam
boze faceci sa jednak ulomniamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Póki Cię wkurwia to trzymaj się z daleka bo Ty się nie możesz denerwować teraz
-
nick nieaktualnymi wlasnie corka oznajmila ze jednak nie bedzie w przedstawieniu krolowa sniegu tylko sniezynka ktora tanczy a nie mowi, a ja nic o tym nie wiem, dostalysmy role krolowej sniegu do domu w zeszlym tygodniu dzisiaj podobno byla proba i sie okazalo ze Pani jej zabrala role, z rozmowy z Jowinia wniokuje ze dlatego ze nie potrafila tektu no to co ja mam ja wszystkiego uczyc? no kurde od razu dziecku role zabierac?
-
Cwalinka wrote:mi wlasnie corka oznajmila ze jednak nie bedzie w przedstawieniu krolowa sniegu tylko sniezynka ktora tanczy a nie mowi, a ja nic o tym nie wiem, dostalysmy role krolowej sniegu do domu w zeszlym tygodniu dzisiaj podobno byla proba i sie okazalo ze Pani jej zabrala role, z rozmowy z Jowinia wniokuje ze dlatego ze nie potrafila tektu no to co ja mam ja wszystkiego uczyc? no kurde od razu dziecku role zabierac?
u nas my musimy wszystkiego uczyc -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:a mialyscie tekst?
u nas my musimy wszystkiego uczyc
wczesniej owszem z JOwi powtarzalam tekst ale tez uczyla sie go w przedszkolu, poza tym w takim wypadku powinni uprzedzic kied proba, bo jak odbieralam tekst to ich Pani powiedziala ze mam sie nie martwic ze one tez w przedszkolu beda uczyc i zeby na koniec pazdziernika umiala max pocztek listopada
jutro bede musiala pogadac z ta babeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 17:48
-
Cwalinka wrote:tak milysmy tekst prawie cala a4 by byla gdybym wszystkie poszczegolne karteczki zlaczyla no ale ja mialam ja w tydzien anuczyc wszystkiego od czego oni tam sa to jest kolko tetralne to co dziecko gotowe ma isc juz? no halo?
kiepskie podejscie -
Cwalinka wrote:tak milysmy tekst prawie cala a4 by byla gdybym wszystkie poszczegolne karteczki zlaczyla no ale ja mialam ja w tydzien anuczyc wszystkiego od czego oni tam sa to jest kolko tetralne to co dziecko gotowe ma isc juz? no halo?
wczesniej owszem z JOwi powtarzalam tekst ale tez uczyla sie go w przedszkolu, poza tym w takim wypadku powinni uprzedzic kied proba, bo jak odbieralam tekst to ich Pani powiedziala ze mam sie nie martwic ze one tez w przedszkolu beda uczyc i zeby na koniec pazdziernika umiala max pocztek listopada
jutro bede musiala pogadac z ta babeczka -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:niewiem co on wie , . kurwa czekalam na ta ciaze tyle miesiecy on jak tylko sie dowiedzialam ze jestem w ciazy zostalam olana przez wlasciciela plemnika i za chuja nie wiem czemu.
Redhotka lubi tę wiadomość