Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:taaa ja zostaje on wychodzi
chociaz to jest na plus ze mieszkam na swoim a nie u niegobardzo Ci współczuję że teraz kiedy powinnaś być mega szczęśliwa będziesz myśleć o gościu który ma kryzys wieku średniego najwyraźniej
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfaceci to debile
moj pojechal na kawe do tego kumpla co u nas wczoraj byl. oznajmil mi o tym przed wyjsciem bo wczesniej zapomnial, a jak zwykle opieka nad cocia i polozenie spac spadlo na mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 18:26
rybka lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:przejebane a tak jak czytałam jaki on jest to myślałam że może się stresuje tak samo że nie wychodzi itd próbowałam to jakoś tłumaczyć tak sobie w środku ale widzę że facet nie wie czego chce . . . Na twoim miejscu pogadałabym z nim jak najszybciej , nie wiem jak mała śpi żeby nie słuchała i jasno o chuj chodzi bo to kurwa nie normalne jest . Różne są sytuacje w życiu ale po to się ma partnera żeby wspierać i żyć normalnie a nie najpierw robić potem myśleć
bardzo Ci współczuję że teraz kiedy powinnaś być mega szczęśliwa będziesz myśleć o gościu który ma kryzys wieku średniego najwyraźniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:to potrafie zrozumiec, zaczynam myslec ze on wierzyl ze sie nie uda.
Też tak przez chwile pomyślałam . Tyle że to kurwa nie fair bo mógł prosto nie chce więcej dzieci i tyle a niea kurwa jak nie urok to sraczkat
-
Cwalinka wrote:mam dzis troche bojowy nastroj w stounku do mojego i nie wiem czy nei zmusze go do rozmowy na temat tych badan
oni sa dałnamiRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój np. twierdzi otwarcie, że "nie jest gotowy na dzieci"... A mi zegar tyka...
A że dzieci jeszcze nie mam wcale, to nie mam czasu na jego fochy, zwłaszcza, że biorąc ślub wiedział, że mi zaczyna na tym coraz bardziej zależeć.
To są pałki...amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Mój np. twierdzi otwarcie, że "nie jest gotowy na dzieci"... A mi zegar tyka...
A że dzieci jeszcze nie mam wcale, to nie mam czasu na jego fochy, zwłaszcza, że biorąc ślub wiedział, że mi zaczyna na tym coraz bardziej zależeć.
To są pałki...
jeny. skąd faceci mózgi biorą...Redhotka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
25staraczka25 wrote:Nie ma co myślę że da się coś zrobić no chyba że on się wypalił . . . A teraz najważniejsze żeby malenstwo się zadomowiło ze mama się cieszy i że Córcia się cieszy reszta to tylko dodatki
dotik, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny