Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:jak bedzie chcial dziecko to zrobi, jak nie to sie nie zgodzi. moze mysli ze skoro jest jedno to drugie tez samo wyjdzie albo nie potrzeba mu wiecej dzieci
oni sa dałnami
no kurwa super logika -
Redhotka wrote:Mój np. twierdzi otwarcie, że "nie jest gotowy na dzieci"... A mi zegar tyka...
A że dzieci jeszcze nie mam wcale, to nie mam czasu na jego fochy, zwłaszcza, że biorąc ślub wiedział, że mi zaczyna na tym coraz bardziej zależeć.
To są pałki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:55
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:swiadomie podjelimy razem decyzje prawie 3 lata temu ze pora na drugie dziecko po 1,5 roku poszedl na badania wyniki nie powalily wiec chce powtorke aby ze swiezymi isc do lekarzy to ten nie chce i kaze mi sie cieszyc ze mam Jowi
no kurwa super logika -
nick nieaktualnyAle wam się trafiły egzemplarze ja juz nie narzekam na swojego:-/ odchyly ma ale rodzina najważniejsza i koniec ostatnio mi wywalil że będzie się starał dopóki mi się nie odechce i choćby miał sobie namalować to będzie miał ze mną bobasa;-)
Redhotka, dotik, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:walcz i nie słuchaja. rob to dla siebie
amelia04072006, 25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Ale wam się trafiły egzemplarze ja juz nie narzekam na swojego:-/ odchyly ma ale rodzina najważniejsza i koniec ostatnio mi wywalil że będzie się starał dopóki mi się nie odechce i choćby miał sobie namalować to będzie miał ze mną bobasa;-)
25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Walczę, na razie na drzewo nie ucieka... :] Pomogły bardzo mocne słowa - ciężko było je powiedzieć, no ale i stawka wysoka!
wazne ze poskutkowało a tatus po urodzeniu sie zakocha w dzidziWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 18:45
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny