Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:sory ale w takim razie on jet chuj, sama dziecka nei robilas, byl przy tym, wiedzial ze sie nei zabezpieczecie, wiec chyba serio mozg na polu zgubil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:57
rybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:niby Jowi sie nie przejela ale jakos w to nie wieze bo Jowi lubi takie akcje
a nie dala tej roli jakiejś swojej podopiecznej ? -
rybka wrote:Gtatuluje sloneczko zycze zdrowej i spokojnej ciazy!!!o ja pierdole ide chlac
kochane podczytuje was ale niepisze bo z fonu ciezko..pa pa milego wieczorku..
dzia serdeczne
wiem , ostrzegalas ze nie bedziesz mogla pisacrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:dostala inna role wiec jeszcze moze nie rozumie co sie stalo. wazne ze bedzie wystepowac. fajne u maluchow jest to ze nie znaja jeszcze slowa "konkurencja "
a nie dala tej roli jakiejś swojej podopiecznej ?
wiesz co ja mysle ze powinnas z tym swoim pogadac, bo z tego co piszesz to w pierwszej ciazy tez nie byl idelny, a tobie nie wolno sie denerowowac i masz miec spokojne 9 miesiecy -
Cwalinka wrote:nie role dostala psiapiolka mojej Jowi
wiesz co ja mysle ze powinnas z tym swoim pogadac, bo z tego co piszesz to w pierwszej ciazy tez nie byl idelny, a tobie nie wolno sie denerowowac i masz miec spokojne 9 miesiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:57
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:no wlasnie o to chodzi. nie robilam nic bez niego, kiedy sie gzilismy to mowilam ze to sa bardzo plodne dni i jesli zmienil zdanie to spoko ale chce wiedziec teraz a nie pozniej mi powie ze on nie chcial dziecka. teraz tak sie zachowuje a ja nie wiem czy spakowac go od razu czy czekac
Weź mu pier... z czaszki (no może czymś innym twardym i ciężkim, bo w Twoim stanie to raczej nie wskazane) i pokaż jak mogą wyglądać "humory ciążowe" to się może cymbał opamięta!
No przepraszam, ale musiałam...amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Redhotka wrote:No kurde, nie ogarniam kuwety - co za jełop!
Weź mu pier... z czaszki (no może czymś innym twardym i ciężkim, bo w Twoim stanie to raczej nie wskazane) i pokaż jak mogą wyglądać "humory ciążowe" to się może cymbał opamięta!
No przepraszam, ale musiałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:57
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:spoko, przyjmuje wszystko na klate
ciesze sie z takich komentarzy bo momentami mysle ze moze ja jego reakcje odbieram nie wlasciwie.
na rozmowe nie mam ochoty bo zrobi sie tylko granda a walnac 100kg chlopa raczej ciezko
pewno poczekam do swiat BN i spakujemy manatki
ale spakujesz jego out? mieszkanie jest Twoje rozumiem?amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny