Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mogę się napić soku z Tobą
przymrużę oko, jak Ty do swojego przemycisz coś mocniejszego;)
Dziękuję:* ogólnie ok:) w niedzielę, czyli w dzień, kiedy wypadała @ miałam mdłości, ale znośne. A i moje piersi przestały dogadywać się z biustonoszami;)
Dziś byłam u endo i dostałam większą dawkę hormonu i jod, więc już spokojniejsza jestem. Ale jak jestem w łazience to sprawdzam, czy przypadkiem plamienia nie ma:O -
bianka wrote:Ja mogę się napić soku z Tobą
przymrużę oko, jak Ty do swojego przemycisz coś mocniejszego;)
Dziękuję:* ogólnie ok:) w niedzielę, czyli w dzień, kiedy wypadała @ miałam mdłości, ale znośne. A i moje piersi przestały dogadywać się z biustonoszami;)
Dziś byłam u endo i dostałam większą dawkę hormonu i jod, więc już spokojniejsza jestem. Ale jak jestem w łazience to sprawdzam, czy przypadkiem plamienia nie ma:O
No to ogolnie pozytywnieto dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem laski, obserwująca milcząca. Zalatana ostatnio i dynia mnie napierdziela ostro od jakiegoś czasu, pulsuje jak skurczybyk. Dzisiaj po siłce strzeliłam piwko za te owulacje i bobasy. Także nie ma to tamto. I u dentysty byłam, w czwartek powtórka. Temperatura padła dziiaj solidnie, więc owulki na pewno jeszcze nie było, ale już ten mój wykres jak pojebany wygląda.
Ja tam u Dotik cień dostrzegłam i to bez problemu, ale ja w tym cyklu u siebie na kżdym wiedzialam, więc to żadna porada.
Asha będzie owulak, więc nie zgub broń Boże pytonga.
Trzymajcie się kobitki.Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny