Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Wczoraj nic nie bylo, dzisiaj tak jak widac na zalaczonym obrazku
ja myślałam, że ta krecha to się tak stopniowo pojawia i ciemnieje. a tu wczoraj nic, a dziś prawie tak samo ciemna. to co jutro będziejestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:ja myślałam, że ta krecha to się tak stopniowo pojawia i ciemnieje. a tu wczoraj nic, a dziś prawie tak samo ciemna. to co jutro będzie
Do tej pory tak bylo ze stopniowo, dlatego taka panike sialam, bo wlasnie nic nie bylo do wczoraj, a zazwyczaj z dnia na dzien ciemnialo -
Asha wrote:Zrobie, zrobie, ale juz chyba blisko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 10:17
-
Asha wrote:Plamienie to nie @ i jest normalnie w ciazy, no ale czekamy i wspieram
no niby tak, ale temp spadła, więc pozamiatane. do następnego
Asha wrote:Brzuch tez mnie boli wiec ...nie zapeszam
możesz rozpoczynać polowanie na pytona!
mik82, Asha lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Hahaha...z jazda to ja problemow nie mam...jade juz od samego poczatku tylko zeby plemniory dojechaly
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dobra, dzisiaj mnie niema. mam pco czy cos tam. ide sie od chamic
Co?????
Zobaczysz ze po tych prochach zajdziesz w 1 cyklu, one sa zajebiste, tylko nie mozna dawki za duzej brac, z tego co wiem, musi byc monitorowane , bo za duzo jajek moze byc i problemy potem
Mi przeszlo, teraz ta zaczyna ... To sie nie da zeby wszyscy byli normalni...non stop ktos tutaj bedzie mial kryzys
Emilia teraz to juz tylko lepiej moze byc, to ze to wykryli, to juz tylko czekac kiedy groszek bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 10:28
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Co?????
Zobaczysz ze po tych prochach zajdziesz w 1 cyklu, one sa zajebiste, tylko nie mozna dawki za duzej brac, z tego co wiem, musi byc monitorowane , bo za duzo jajek moze byc i problemy potem