Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Mik co ty dzialasz dzisiaj?
Ty tez na owu czekasz
Chociaż szyja mi się dziś otwiera...sama się już gubię...Siknę wieczorem, grezbnę sobie też wieczorem jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 11:21
-
mik82 wrote:Czekam i doczekać się nie mogę, wczoraj test negatywny:-( Ale ja ostatnie dwa cykle po poronieniu mam owu w 18 dc więc jeszcze tydzień
No to czekamy
To ty bierzesz Castagnusa prawda? To jest pierwszy cykl kiedy bierzesz? Zauwazylas jakies zmiany po tym w temp i wogole? -
pompon wrote:Jestem laski, obserwująca milcząca. Zalatana ostatnio i dynia mnie napierdziela ostro od jakiegoś czasu, pulsuje jak skurczybyk. Dzisiaj po siłce strzeliłam piwko za te owulacje i bobasy. Także nie ma to tamto. I u dentysty byłam, w czwartek powtórka. Temperatura padła dziiaj solidnie, więc owulki na pewno jeszcze nie było, ale już ten mój wykres jak pojebany wygląda.
Ja tam u Dotik cień dostrzegłam i to bez problemu, ale ja w tym cyklu u siebie na kżdym wiedzialam, więc to żadna porada.
Asha będzie owulak, więc nie zgub broń Boże pytonga.
Trzymajcie się kobitki.
Pompon tesknie za toba...nic tu do nas nie zagladaszpiwko sama pijesz ejjj...co to za robota
-
Asha wrote:No to czekamy
To ty bierzesz Castagnusa prawda? To jest pierwszy cykl kiedy bierzesz? Zauwazylas jakies zmiany po tym w temp i wogole?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 11:27
-
Asha wrote:No to czekamy
To ty bierzesz Castagnusa prawda? To jest pierwszy cykl kiedy bierzesz? Zauwazylas jakies zmiany po tym w temp i wogole?
ja też biorę. tzn. brałam przez 3mce, teraz przerwa miesiąc. chyba o kilka dni mi przesunął owu - w sensie mam wcześniej, a to dobra wiadomość. plus mam wrażenie, że od niego mi przybyło co nieco, ale pewnie szukam usprawiedliwieniapo prostu za dużo żrę
i może, ale to może mam ciut wyższe temp w drugiej fazie, nie wiem.
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:ja też biorę. tzn. brałam przez 3mce, teraz przerwa miesiąc. chyba o kilka dni mi przesunął owu - w sensie mam wcześniej, a to dobra wiadomość. plus mam wrażenie, że od niego mi przybyło co nieco, ale pewnie szukam usprawiedliwienia
po prostu za dużo żrę
i może, ale to może mam ciut wyższe temp w drugiej fazie, nie wiem.
-
mik82 wrote:Brałam jeden cykl przed poronieniem i zaszłam z tym od razu Teraz biorę drugi cykl po poronieniu ale moja tempka robi co chce w tych cyklach po poronieniu. ciężko wyczuć cz to efekt Castagnusa czy moje hormony jeszcze po ciąży szaleją
dodaje nadzieji, ciekawe czy geraz pomoze
-
mik82 wrote:Mi też przybyło i to nawet nie co nie co...Na pewno nie od żarcia, bo myślę że nawet żrę mniej.Ja za winowajcę uważałam witaminę B6 ale może faktycznie to Castagnus
Watpie ze wit b6 bo aj biore juz 2 miesiac i nic...ale jak wam przybylo to moze dobrze czasami jak wiecej to lepiej przynajmniej u mnie to lepiej -
Asha wrote:To zajebiscie ze zaszlas odrazu z tym
dodaje nadzieji, ciekawe czy geraz pomoze
-
mik82 wrote:Na pewno pomogło na progesteron bo to co pisze dotik mam sporo wyższe temperatury w drugiej fazie w poprzednim cyklu w porównaniu z wcześniejszym. Jeszcze szału nie ma, ale już widzę poprawę a nie bez powodu chyba zalecają brać Castagnus 3 miesiące
Ale wczesniej bralas caly cykl? Nie tylko do owu...ciekawe czy mi podniesie jak bede brala tylko do owu -
Asha wrote:Watpie ze wit b6 bo aj biore juz 2 miesiac i nic...ale jak wam przybylo to moze dobrze czasami jak wiecej to lepiej przynajmniej u mnie to lepiej
-
Asha wrote:Ale wczesniej bralas caly cykl? Nie tylko do owu...ciekawe czy mi podniesie jak bede brala tylko do owu
-
mik82 wrote:U Ciebie lepiej bo Ty przy swoim wzroście malutko ważyłaś, u mnie raczej nie koniecznie bo ja mam 170 cm a waga teraz 67-68 kg więc już 4 do przodu i to w ciągu miesiąca:-( i na bank to nie jest od stylu życia i odżywiania Mało tego myślę że coś powoduje u mnie zatrzymywanie wody...tylko co?
Nie wiem kochana, ale gdzies czytalam ze castagnus wlasnie pomaga w tym , bo za wysoka prolaktyna chyba zatrzymuje wode dlatego cycki tak bola, wiec moze pomoze -
Asha wrote:Dotik a ty jak bierzesz ? Caly cykl czy tylko do owu?
no ja brałam bez żadnej przerwy. teraz miesięczna przerwa i liczę, że zgubię te dodatkowe kilogramy, bo czuję się przez to fatalnie:/ i może to faktycznie woda, cholera wie. albo mam niedoczynność tarczycy - to by tłumaczyło, ze ciągle chce spać!
ale suma sumarum chyba warto Castagnusa brać. a nuż się uda!!mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Nie wiem kochana, ale gdzies czytalam ze castagnus wlasnie pomaga w tym , bo za wysoka prolaktyna chyba zatrzymuje wode dlatego cycki tak bola, wiec moze pomoze
-
dotik wrote:no ja brałam bez żadnej przerwy. teraz miesięczna przerwa i liczę, że zgubię te dodatkowe kilogramy, bo czuję się przez to fatalnie:/ i może to faktycznie woda, cholera wie. albo mam niedoczynność tarczycy - to by tłumaczyło, ze ciągle chce spać!
ale suma sumarum chyba warto Castagnusa brać. a nuż się uda!!
Ja juz bralam 3 lata temu, wtedy to nic nie dalo, ale moze teraz akurat pomoze, wtedy pomoglo na plamienia -
Asha wrote:Ja juz bralam 3 lata temu, wtedy to nic nie dalo, ale moze teraz akurat pomoze, wtedy pomoglo na plamienia
dotik lubi tę wiadomość