Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Oby...niby badałam teraz w 7 dpo prolaktynę razem z progesteronem i była w normie, ale przy naciśnięciu piersi dalej mam wyciek więc chyba jeszcze mój organizm nie do końca doszedł do siebie:-( Jak będę miała owu w tym cyklu to zmierzę progesteron jeszcze raz. Jak się nie ruszył w górę to pójdę do gina w przyszłym miesiącu po coś na zbicie prolaktyny bo na co ja mam czekać?
No mozliwe ze jeszcze jest za. Wysoka jak masz wyciek i woda ci sie zatrzymuje...no nie ma na co czekac...jest jakis lek na B... Na zbicie prolaktyny jak Castagnus nie wystarczy -
Asha wrote:No mozliwe ze jeszcze jest za. Wysoka jak masz wyciek i woda ci sie zatrzymuje...no nie ma na co czekac...jest jakis lek na B... Na zbicie prolaktyny jak Castagnus nie wystarczy
-
mik82 wrote:Bromergon... tylko to podobno cholerstwo jest. Jak nic sie w tym cyklu nie polepszy to pójdę pogadam z tym moim ginem. Spoko gość jest więc coś doradzi
No to przynajmniej gina masz normalnego, a to juz polowa sukcesu moze akurat nie bedzie tak zle, postawi cie na nogi momentmik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ni milo by bylo...jak nie to w listopadzie inseminacja tak czy tak...ale wolalabym naturalnie zajsc, chociaz i tak z inseminacji moze gowno wyjsc
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Sluz mam jak z obrazka leje mi sie wiadrami hahaha
Nie zapeszajac oczywiscie bo to jeszcze nie owu -
mik82 wrote:Zawsze jest ryzyko że się nie uda, ale póki można próbować różnych metod to się je wykorzystuje:-)Chociaż też trzymam kciuki za Twoje naturalne zaciążenie
No musze sama wymyslac, bo mi tu nikt inny nic nie wymysli niestety, wy tam w pl macie myslicieli haha co prawda musicie za to placic ale za was mysla -
Asha wrote:Tylko oby w gore rzeki plynely a nie w dol hahaha
-
Asha wrote:No musze sama wymyslac, bo mi tu nikt inny nic nie wymysli niestety, wy tam w pl macie myslicieli haha co prawda musicie za to placic ale za was mysla
-
dotik wrote:ja właśnie szukam jakiegoś ginekologa, ale słabo mi poszukiwania idą (wizyta 280-350 zł - jezuuu). chce zrobić badania(prolaktyna, progesteron, tsh,itp.) i wiedzieć na czym stoję