Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No pewnie ze tak niech juz cie pozna lepiej , tez bym tak zrobila i zaufanie wtedy lepsze
Najważniejsze, że mnie wreszcie zbada i zrobi usg i powie czy mam brać tą Provere czy da mi coś innego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 12:54
-
gigsa wrote:Tylko mam nadzieję, że mi podpasuje. A jak nie to jeszcze kilku innych lekarzy w tej klinice pracuje;-)
Najważniejsze, że mnie wreszcie zbada i zrobi usg i powie czy mam brać tą Proceder czy da mi coś innego.
Ale moze mu nie mow wogole ze tamta ci to dala i zobaczysz co ci powie, ja bym chyba tak zrobilamik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Probujesz mnie tu pocieszyc kochana to milo z twojej strony ale ja i tak wiem ze pamiec mam do dupy
-
gigsa wrote:Myślisz?
Juz troche siedze na tym forum i pierwszy raz slysze o tym leku, wiec ja bym nic nie mowila i poczekala co on zaproponuje
Wzielabym wykresy i co tam jeszcze wiem ale o tych prochach bym nie mowila, no i bym powiedziala ze sie staram ponad 2 lata zeby odrazu zaczal dzialacWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 13:10
-
Asha wrote:Nie, no nie...az taka stara to jeszcze nie jestem
-
mik82 wrote:No raczej...Ty się nie możesz za szybko starzeć bo za jakieś półtora roku jeszcze musisz mieć siłę żeby za dzieckiem nadążyć popierdalać
Hahaha optymistka cholera...obym kurwa nie zapomniala choleraWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 13:21
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Jutro mam inspekcje na chacie z agencji..musze chate ogarnac...niedlugo wroce
-
Buziaki kochane! Czas mi milo plynie, pogoda dopisuje i generalnie git. Asha widzialam fotę i trzeba jechac z koksem. Nie nadrobię Was bo caly czas cos sie dzieje...Amelia buziaki przytulam a wiesz, ze mam do czego
Asha, amelia04072006, mik82, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Buziaki kochane! Czas mi milo plynie, pogoda dopisuje i generalnie git. Asha widzialam fotę i trzeba jechac z koksem. Nie nadrobię Was bo caly czas cos sie dzieje...Amelia buziaki przytulam a wiesz, ze mam do czego
A gdzie twoja temp kochanie? -
Asha wrote:Ale sie styralam
gigsa lubi tę wiadomość