X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a wy nie tchorzyc z badaniami tylko dzialac, nie czekac ja czekalam i teraz mam za swoje
    Ja juz też mam za swoje, bo tyle czasu straciłam zamiast nikogo nie słuchać (nie mowie o Was) i już dawno badania zrobić. Teraz jeszcze kilka miesięcy poczekam, potem jeszcze kilka zanim coś może się zmieni i może zaskoczy, a tak byłabym w połowie lub pod koniec drogi, a tak musiałam wrócić do samego początku i nadal jak o tym myślę to kurwica mnie bierze

mik82 lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema laski...u mojej mamy tez zimno...2 stopnie

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Siema laski...u mojej mamy tez zimno...2 stopnie
    To u mnie najzimniej ? :(

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Ja juz też mam za swoje, bo tyle czasu straciłam zamiast nikogo nie słuchać (nie mowie o Was) i już dawno badania zrobić. Teraz jeszcze kilka miesięcy poczekam, potem jeszcze kilka zanim coś może się zmieni i może zaskoczy, a tak byłabym w połowie lub pod koniec drogi, a tak musiałam wrócić do samego początku i nadal jak o tym myślę to kurwica mnie bierze
    wiem co czujesz, tez czekalam przepisowy rok, kolejny rok robilam badanie, a od roku wiem ze mam hashimoto i sie lecze, wiec prawie 3 lata w dupe, a pomyslec ze chcialam zaczac starac sie wczesniej jak corcia nie miaal jeszcze 2 lat, ale nie za wczesnie ze pracy nie mam i wiele innych i mam za swoje ze wtedy meza nie zgwalcilam

• gigsa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    wiem co czujesz, tez czekalam przepisowy rok, kolejny rok robilam badanie, a od roku wiem ze mam hashimoto i sie lecze, wiec prawie 3 lata w dupe, a pomyslec ze chcialam zaczac starac sie wczesniej jak corcia nie miaal jeszcze 2 lat, ale nie za wczesnie ze pracy nie mam i wiele innych i mam za swoje ze wtedy meza nie zgwalcilam

Nawet sobie nie wyobrażam co czujesz po takim czasie :( ale masz chociaż córcię
    ja chcę choć jedno dziecko. Teraz żałuję, że tyle czekałam, ale to nie tylko ode mnie zależało :( ale i tak mam za swoje
    A na czym polega hasimoto?

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów Asha zwiała, Iza zniknęła a Mik jeszcze nie dała znaku życia :(
    O naszej ciężarówce nie wspominam, bo ona niech teraz śpi do oporu, ma wymówki ;)

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    ja chcę choć jedno dziecko. Teraz żałuję, że tyle czekałam, ale to nie tylko ode mnie zależało :( ale i tak mam za swoje

Musze sie tu wtracic Gigsa...to ze sie ma jedno dziecko to nie ma nic do tzeczy a czasami jest jeszcze trudniej...np wytlumaczyc temu starszemu dlaczego inne dzieci maja rodzensto a ty nie mozesz mu tego dac

Cwalinka, Iza75, mik82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    hahshimoto to autoimunologiczne zapalenie tarczycy, leki do konca zycia, do tego przy hashimoto moge nabawic sie niedoczynnosci,w iec i zbijam tsh do poziomu akceptowalnego przy staraniach, przy Hashi sa mozliwe poronienia i utrudnienia z zajsciem w ciaze, ale nie na tyle aby tyle czasu mi sie nie udawlo, wiec musze kopac dalej. chyba ze to nie moja wina i bede koac na darmo

fakt mam corcie, ale szczerze dla mnie to zadne pocieszenie, kocham ja , jest madrym dzieckiem ale nie zastpi mi to pragnienia posiadania drugiego, tymbardziej ze nie wyorbazalam sobie nigdy ze Jowi moze zostac jedynaczka, nie tego dla niej chcialam

Asha, Iza75, mik82 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    O naszej ciężarówce nie wspominam, bo ona niech teraz śpi do oporu, ma wymówki ;)

Jestem jestem...z pl gadalam, a ty zonowu zaspalas na otwarcie :-P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    ciezarowka dzis z Amelcia na jakichs badaniach jest

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Musze sie tu wtracic Gigsa...to ze sie ma jedno dziecko to nie ma nic do tzeczy a czasami jest jeszcze trudniej...np wytlumaczyc temu starszemu dlaczego inne dzieci maja rodzensto a ty nie mozesz mu tego dac
    to racja, Jowi dopytuje sie o rodzenstwo i co ja mam jej powiedziec, ze rodzice sie staraja a nie wychodzi? dla niej oczywiste jest to ze sie ma rodzenstwo, ja mam 3 rodzenstwa maz jedno, w rodzinie nikt nie jest sam, brat ma corcie i blizniaki, siostra dwoje dzieci, a Jowi sama,

Asha, Iza75 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    to racja, Jowi dopytuje sie o rodzenstwo i co ja mam jej powiedziec, ze rodzice sie staraja a nie wychodzi? dla niej oczywiste jest to ze sie ma rodzenstwo, ja mam 3 rodzenstwa maz jedno, w rodzinie nikt nie jest sam, brat ma corcie i blizniaki, siostra dwoje dzieci, a Jowi sama,

:-( tulam :-(

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    ????? Co ta cholera chce znowu????
    nie pytaj nawet :-/...dobra gadamy :-D co tam jak tam?

Asha lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Wiem wiem, niestety bo teraz tu to widzę. Chodzi o to, że choć jedną iskierkę już w domu ma

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    nie pytaj nawet :-/...dobra gadamy :-D co tam jak tam?

A jak myslisz...zle czy dobrze? Na co stawiasz? Hahaha

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    no no :-(

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    :-( tulam :-(
    dzieki, sa dni kiedy mi to wisi a sa dni kiedy mam wkurwa, choc nie tylko ja mialam ciezko, u brata gdyby nie kasa to wiecej dzieci by nie mieli, a blizniaki sa z surogacji bo bratowa spartolili po porodzie pierwszego dziecka

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A jak myslisz...zle czy dobrze? Na co stawiasz? Hahaha
    jak zazwyczaj raczej :-/

Asha lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • gigsa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jestem jestem...z pl gadalam, a ty zonowu zaspalas na otwarcie :-P
    Bo Wy tu zawsze przed otwarciem jesteście ;)

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Wiem wiem, niestety bo teraz tu to widzę. Chodzi o to, że choć jedną iskierkę już w domu ma
    tak przynajmniej nie mam nudno w domu :P

Asha, gigsa lubią tę wiadomość

‹‹ 2006 2007 2008 2009 2010 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ