Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Tak, bardzo się polepszyło, wiem, bo moja koleżanka pracuje.
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Mojej koleżanki siostra też pracuje w lidlu i mówi, że to co było kiedyś, a jest teraz to niebo a ziemia
Jakby było po "staremu" to nawet podania bym tam nie złożyłaJeżeli chodzi o pracę to jestem wybredna, bo mam ten komfort, że mój mąż zarabia na tyle, że mogę sobie pozwolić na bezrobocie.
-
Sylwia87 wrote:Dzięki
W końcu poszłabym sobie popracować, bo już ponad 2 lata siedzę w domu
-
Sylwia87 wrote:Jakby było po "staremu" to nawet podania bym tam nie złożyła
Jeżeli chodzi o pracę to jestem wybredna, bo mam ten komfort, że mój mąż zarabia na tyle, że mogę sobie pozwolić na bezrobocie.
A Ty i tak niedługo tam popracujesz, bo zaraz w ciąży będziesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na siedzenie w domu, ale tak naprawdę to chyba bym nie chciała.
A Ty i tak niedługo tam popracujesz, bo zaraz w ciąży będziesz
No i o to mi chodziMuszę coś znaleźć żeby jakieś pieniądze mieć na dziecko
A jak nic nie znajdę to jak zajdę w ciążę brat mojego męża mnie zatrudni u siebie, a po czterech miesiącach pójdę na chorobowe.
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na siedzenie w domu, ale tak naprawdę to chyba bym nie chciała.
A Ty i tak niedługo tam popracujesz, bo zaraz w ciąży będziesz
Siedzenie w domu jest fajne przez krótki czas, później już nie wiesz co masz ze sobą zrobić. Nie polecam nikomu -
Sylwia87 wrote:No i o to mi chodzi
Muszę coś znaleźć żeby jakieś pieniądze mieć na dziecko
A jak nic nie znajdę to jak zajdę w ciążę brat mojego męża mnie zatrudni u siebie, a po czterech miesiącach pójdę na chorobowe.
-
Mi jeszcze 2 godziny zostały ale już ledwo na oczy widzę. Muli mnie okropnie i mięśnie coraz mocniej bolą. Do tego chyba inofolic działa jak trzeba, bo od kilku dni całe dnie bolą mnie jajniki na zmianę, ale na szczęście nie mocno tylko tak ćmią.
Nie wiem jak ogarnę dziś chatę jak nadal mnie będzie tak brało na spanie -
gigsa wrote:Mi jeszcze 2 godziny zostały ale już ledwo na oczy widzę. Muli mnie okropnie i mięśnie coraz mocniej bolą. Do tego chyba inofolic działa jak trzeba, bo od kilku dni całe dnie bolą mnie jajniki na zmianę, ale na szczęście nie mocno tylko tak ćmią.
Nie wiem jak ogarnę dziś chatę jak nadal mnie będzie tak brało na spanieale nie bede gadac bo mnie zbesztacie
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a ja tam obstawiam co innego
ale nie bede gadac bo mnie zbesztacie
Chciałabym, ale wiem, że w moim przypadku w tym momencie to prawie niemożliwe, więc biorę to pod uwagę tylko w jakichś 5% -
gigsa wrote:Oj, wiesz jak jest
Chciałabym, ale wiem, że w moim przypadku w tym momencie to prawie niemożliwe, więc biorę to pod uwagę tylko w jakichś 5%
-
gigsa wrote:No po tym co się naczytalam to tak
po drugie wyzsze tsh nie jest przeszkada w zajsciu w ciaze .. jedynie moz epowodowac zaburzenia gospodarki hormonalnej
fakt jest taki ze trzeba je kontrolowac dlatego ze nagle spadki i wzrosty sa w ciazy niebezpieczne.. stad powszechna opinia zeby to TSH badac przed staraniami
Paula55 - TSH 7,12 .. tydzien pozniej zobaczyla II kreski
29.08 tego rokuurodziła zdrowego chłopca
Biedonka ..TSh 4,88 dowiedziala sie dwa dni temu - dzis zobaczyla cien cienia po poludniu
znam wiecej takich przypadkow
wiec prosze cie o jedno glowa do goryi trzymamy kcouiki
dotik lubi tę wiadomość