Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:no zwyklego podobno nie wolne ale te typowe dla kotokow chlipia, do tego pudelka po jogurtach wylizuja i uwielbiaja zoltko
ostatnio nawet czytalam artykul o facecie ktory wymyslil mleko dla kotow.. okazuje sie ze jest to normlane mleko homogenizowane ..
jogurty moja lubi ale tylko polize
my zawse jej zostawiamy jak ma ochote to cos polize..jak maz pije mleko to jej zostawi ale zawzwyczaj powacha i i olewa mleczko -
Sylwia87 wrote:Faktycznie czas do domu, ale chyba jeszcze trochę musisz zostać
A ja z obiadkiemNaleśniki dziś robiłam z serem i dżemem malinowym
wezzzz
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:a wiesz ze te dla kotów to to samo co i normalne mleko
ostatnio nawet czytalam artykul o facecie ktory wymyslil mleko dla kotow.. okazuje sie ze jest to normlane mleko homogenizowane ..
jogurty moja lubi ale tylko polize
my zawse jej zostawiamy jak ma ochote to cos polize..jak maz pije mleko to jej zostawi ale zawzwyczaj powacha i i olewa mleczko
moj atesiowa daje smietanke lowicka rozmieszana z wodaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:aaa nalesniki
wezzzz
Naleśniki robię trochę po swojemu, bo tak mi lepiej smakują, mianowicie dodaję ze 2 łyżki śmietany i dosyć sporo sody dodaję, bo lubię smak sodyI smażę je na suchej patelni i takie fajne puszyste są
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Naleśniki robię trochę po swojemu, bo tak mi lepiej smakują, mianowicie dodaję ze 2 łyżki śmietany i dosyć sporo sody dodaję, bo lubię smak sody
I smażę je na suchej patelni i takie fajne puszyste są
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ja robie pol mleka i pol wody plus jajo, zadnych proszkow nie dodaje, a ty rozumeim edodajesz do tego smietane i sode?
Tak, mąka, mleko, cukru trochę, szczypta soli, śmietana, soda oczyszczona, cukier wanilinowy i jajko.Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Naleśniki robię trochę po swojemu, bo tak mi lepiej smakują, mianowicie dodaję ze 2 łyżki śmietany i dosyć sporo sody dodaję, bo lubię smak sody
I smażę je na suchej patelni i takie fajne puszyste są
-
gigsa wrote:Moja kotka to tylko wodę pije. Na nic innego jej nie namowisz. I ryb nie znosi.
no i j=nie raz rbke jak znajde taki kawlek bez osci to jej dam i zje
natomiast nie lubi szynki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:moja uwielbia sos pomidorowy z makreli w pomidorach
no i j=nie raz rbke jak znajde taki kawlek bez osci to jej dam i zje
natomiast nie lubi szynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:No też się zdziwiłam, ale ok, może być niedziela
Wstawię rano rosół i pojadę
A staram się o pracę w Lidlu, nie jest łatwo, ale opłaca się
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:mowisz ze praca w lidlu sie oplaca? zawsze mi sie wydawalo ze w tkaich sieciowkach to ciezko jest i marne zarobki
Na 3/4 etatu 1800 bruttoOPłaca się
Na cały etat jak dostaniesz jest chyba 2200 czy 2400 brutto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:58
-
nick nieaktualny
-
widzialam to ;/
a co do lidla to maja jedne z najelpszych warunkow pracytak samo jak i biedronka
po porzednich sprawach z Pipem obydwie sieciowki sa pod nadzorem i teraz o wiele plepsze warunki sagigsa, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:widzialam to ;/
a co do lidla to maja jedne z najelpszych warunkow pracytak samo jak i biedronka
po porzednich sprawach z Pipem obydwie sieciowki sa pod nadzorem i teraz o wiele plepsze warunki sa
Tak, bardzo się polepszyło, wiem, bo moja koleżanka pracuje.