X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa moja byla mega podobna :P tez uszy jak u nietoperza :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Aaa moja byla mega podobna :P tez uszy jak u nietoperza :D
    teraz jest ciutke wieksza bo rosna w bardzo szybkim tempie, zrobie im dzisiaj nowe fotki i wstawie dla porownania :D

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moj potworek jak mial 4 tyg :) wtedy ja adoptowalismy miescila mi sie na rece :)

b8c24e1cd409ac48med.jpg

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie cudne futrzaki ;) ja bym ich w życiu z łyżka nie wygonila

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    to moj potworek jak mial 4 tyg :) wtedy ja adoptowalismy miescila mi sie na rece :)

b8c24e1cd409ac48med.jpg
    o mamciu jaka slodzizna :D
    nasze mialy 7-8 tygodni
    edcb89897ac60dc4med.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Jakie cudne futrzaki ;) ja bym ich w życiu z łyżka nie wygonila
    uwierz mi wygonilabys :P

jak ci od 3 do 4 mruczy pod uchem i spac nie daje to juz nie dalabys rady

• pompon Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAAA Amelia!!!!!!!! Co ja widzę! Ło matko, strasznie, strasznie się cieszę i gratuluję z całych sił :)))) W ogóle cześ dziewuszki, produkujecie z taką prędkością, że nie jestem w stanie Was nadrobić, do pewnego momentu dzielnie podczytywałam i sprawdzałam co u Was słcyhać, chociaz sama się nie udzielałam, bo i mocy nie było i co napisać, a i czasu tak średnio na bieżąco tu zaglądać, bo constans-szkoła i praca. Przepraszam ,ale teraz głównie zwróciłam uwagę na Amelię, bo to taki news, gdzieś tam pamiętam, że wyczytałam, że po szcęsliwym strzale miałaś przeczucie, że się udało i jak widać slusznie- super, naprawde ekstra. Opowiedzcie mi prosze w skrócie chociaż co u Was, Asha, zatrzymałam się gdzieś na etapie Waszych badań i tego, że jakaś nadzieja się pojawiłą, co dalej u Was się dzieje? Mik? Gigsa? Izka? Sylwia? Rudzia? Shimmer? (na pewno kogoś pominę, przepraszam, ale namnożyło się was ;)) Przepraszam, mówcie wszystkie co u Was! Nie gniewajcie się, że ja tak wpadam z doskoku, ale naprawdę nie jestem w stanie regularnie i na bieżąco z wami pogadywać, ale myślę o wszystkich ciepło.
    Ja po badaniach już 12tyg, najprawdopodobniej będzie córa, na razie wszystko w normie, wszystkie parametry, zapowiada się ślicznie i zdrowo, urwis skaczący niesamowity. Dzielę się z Wami moją radością pięciocentymetrową.
    0f5703f111324d3dmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 12:39

Ania_84, Sylwia87 lubią tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh nasza jak zaczynamy <3 obraza sie i idzie do drugieogo pokoju:) choc raz skoczyla na tylek meza i wbila mu pazury :P heheh

Cwalinka- nasza tez sie budzi o 3-4 zazwyvzaj ale tylko po to zeby jej kolderke podniesc bo cche pod nia wejsc :D wiec albo ja albo maz podnosi i wbija sie nam :D

wczesniej jej nie zostawial jedzenie i darla pyszczka zeby jej dac jesc teraz zostawiam jej sucha i tak bardzo nie rozrabia :)

no i dwa jest coraz starsza wiec juz jej sie nie chce tak szalec :)

Cwalinka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pOmpon slicznotak :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pompon wrote:
    AAAAAAA Amelia!!!!!!!! Co ja widzę! Ło matko, strasznie, strasznie się cieszę i gratuluję z całych sił :)))) W ogóle cześ dziewuszki, produkujecie z taką prędkością, że nie jestem w stanie Was nadrobić, do pewnego momentu dzielnie podczytywałam i sprawdzałam co u Was słcyhać, chociaz sama się nie udzielałam, bo i mocy nie było i co napisać, a i czasu tak średnio na bieżąco tu zaglądać, bo constans-szkoła i praca. Przepraszam ,ale teraz głównie zwróciłam uwagę na Amelię, bo to taki news, gdzieś tam pamiętam, że wyczytałam, że po szcęsliwym strzale miałaś przeczucie, że się udało i jak widać slusznie- super, naprawde ekstra. Opowiedzcie mi prosze w skrócie chociaż co u Was, Asha, zatrzymałam się gdzieś na etapie Waszych badań i tego, że jakaś nadzieja się pojawiłą, co dalej u Was się dzieje? Mik? Gigsa? Izka? Sylwia? Rudzia? Shimmer? (na pewno kogoś pominę, przepraszam, ale namnożyło się was ;)) Przepraszam, mówcie wszystkie co u Was! Nie gniewajcie się, że ja tak wpadam z doskoku, ale naprawdę nie jestem w stanie regularnie i na bieżąco z wami pogadywać, ale myślę o wszystkich ciepło.
    Ja po badaniach już 12tyg, najprawdopodobniej będzie córa, na razie wszystko w normie, wszystkie parametry, zapowiada się ślicznie i zdrowo, urwis skaczący niesamowity. Dzielę się z Wami moją radością pięciocentymetrową.
    0f5703f111324d3dmed.jpg

witam
    sliczne te twoje szczescie

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    heheh nasza jak zaczynamy <3 obraza sie i idzie do drugieogo pokoju:) choc raz skoczyla na tylek meza i wbila mu pazury :P heheh

Cwalinka- nasza tez sie budzi o 3-4 zazwyvzaj ale tylko po to zeby jej kolderke podniesc bo cche pod nia wejsc :D wiec albo ja albo maz podnosi i wbija sie nam :D

wczesniej jej nie zostawial jedzenie i darla pyszczka zeby jej dac jesc teraz zostawiam jej sucha i tak bardzo nie rozrabia :)

no i dwa jest coraz starsza wiec juz jej sie nie chce tak szalec :)
    no ja zostawiam mokre i suche i Gizmus grzecznie idzie spac albo do Jowi albo na dole a Kicia sie nam wtranzala :P
    a pod koldre nie ma nie ma, raz emzowskiemu wlazla pod koldre i miedzy jajkami sie umoscila (bo tam cieplutko)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no ja zostawiam mokre i suche i Gizmus grzecznie idzie spac albo do Jowi albo na dole a Kicia sie nam wtranzala :P
    a pod koldre nie ma nie ma, raz emzowskiemu wlazla pod koldre i miedzy jajkami sie umoscila (bo tam cieplutko)
    nasza kicia tez lubiala klasc sie u meza w kroczyu :P ale tylko jak byl ubrany tak ogolnie.. :)
    generalnie uklada nam sie albo przy dupkach :D albo kocha zajmowac moja podusie :P
    najczesciej budze sie z jej pyszczkiem na moim policzku :)

ja uwielbiamjak spi z nami :) jak wtula sie mi pod reke .. i chce zebym ja objela :)

nasz niestety ma synddrom odrzuconego kociaka ...i traktuje mnie jak matke :P ssie moje ucho :) wbija sie pod pache :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps u kici uwazajcie bo moze wam zaczac sie rójkowac :P

jak zauwazysz ze siusia poza kuweta i zaczynasie mega lasic do meza :D to to jest ten czas :D

matko moj maz nie moglsie ogonic od neij :P czujecie ze kladla sie przed nim podiwijakla ogon i czekala.. latawica jedna :P

Cwalinka, Sylwia87 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ps u kici uwazajcie bo moze wam zaczac sie rójkowac :P

jak zauwazysz ze siusia poza kuweta i zaczynasie mega lasic do meza :D to to jest ten czas :D

matko moj maz nie moglsie ogonic od neij :P czujecie ze kladla sie przed nim podiwijakla ogon i czekala.. latawica jedna :P
    wiem jak wyglada roja :P nasza poprzednia kicia miala, trzeba bedzie ja wysterilizowac ale to cos kolo marca, a wczesniej Gizmusia wykastrowac musimy
    Kicia zjamuje glownie podusie meza :P i wchdozi nogami pod jego kolderke
    Gizmolek jest moj
    ogolnie strasznie pieszczochy sa

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nasza wysterylizowalismy ..ale jak sie okazlo i tu wet spierdolil.. ;/ bo inczaj sie nie da powiedziec.. wycial jej nie caly jajnik i po roku czasu miala znowu roje.. teraz dostala zastrzyk aw marcu ponowna operacja..bo tak niem oze zostac .. bo tlyko nabawi sie jakiegos chorowbska ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Pompon :) Śliczna dzidzia i cieszę się, że wszystko ok :) Oby tak dalej :) Jeszcze tylko jakieś 28 tygodni ;) U mnie bez zmian, dopiero wybieram się na badania i będę decydować co dalej :) Buziolki :*

pompon lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    no nasza wysterylizowalismy ..ale jak sie okazlo i tu wet spierdolil.. ;/ bo inczaj sie nie da powiedziec.. wycial jej nie caly jajnik i po roku czasu miala znowu roje.. teraz dostala zastrzyk aw marcu ponowna operacja..bo tak niem oze zostac .. bo tlyko nabawi sie jakiegos chorowbska ;/

Nawet wśród wetów są konowały :/

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Nawet wśród wetów są konowały :/
    dokladnie ale zmienilismy na ta ktor ja uratowala :)
    i ma sie nia zajac :) dokladnie :) zreszta zawsze jak chodzimy to jak widzi Kami to mowi o moja ulubienica do mnie przyszla :D ona wykryla un iej to ze ma czesc jajnika ;/

bo inni lekarze obstawiali przewlekle zapalenie nerek.. ja juz widzialam jak za rok dwa stracimy nasza kocicczke.. :( ryczalam jak glupia ..

takze niestey i wsord wet sa konowaly ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    dokladnie ale zmienilismy na ta ktor ja uratowala :)
    i ma sie nia zajac :) dokladnie :) zreszta zawsze jak chodzimy to jak widzi Kami to mowi o moja ulubienica do mnie przyszla :D ona wykryla un iej to ze ma czesc jajnika ;/

bo inni lekarze obstawiali przewlekle zapalenie nerek.. ja juz widzialam jak za rok dwa stracimy nasza kocicczke.. :( ryczalam jak glupia ..

takze niestey i wsord wet sa konowaly ;/

Fajnie, że trafiliście na porządnego weta :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Fajnie, że trafiliście na porządnego weta :)
    nie powiem bo zna koty jak wlasna kieszen :)

i tylko uniej Kami jest tak spokojna.. jak jej maz wezmie kami to zaczynaja sie akcje :D ganianie kota poc alym gabinecie :D

ale za to jej maz jest swietny jesli chodzi o psy ..i urazy powypadkowe ..

tylko ona podjela sie ratowania naszej 4 tyg kociczki jak miala koci tyfus..
    a wiecie co mnei zaskoczylo ..pytam sie po pierwszej wizycie ile za antybiotyki i wogole..a ta do mnnie jak zobaczy poprawe to porozmawiamy .. za cale leczenie prawie 3 tyg wziela 200 zl .. a bylismy tam dwa razy dziennie na kroplowkach.. przez weekendy lezala u nich w domu przez noc :) dlatego jej ufam.. bo naprawde widac ze sa to wet z powolania :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 2024 2025 2026 2027 2028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ