Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wywalic takiego w kosmos.. ;/
powiedz ze jak ma zapotrzebowanie to niech se sam zorbii ze facetom w ciazy duzo placa
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Ja się wróciłam do dzisiaj rana i dokładnie pisała że źle z nią od rana czuje się chujowo . Tak wnioskuję
dobija kolejna porażka
kurwa
Ona od kilku dni źle się czuła. Mniej więcej od testu Amelii, ale nie z tego powodu było Jej źle. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jest kurwa co raz większy brak normalnych lekarzy . Nie umiejętność postawienia dobrej diagnozy nie rozpoczęcie leczenia w odpowiednim czasie . Bo jak nie pójdziesz z koperta to spierdalaj . Wiele z nas gdyby nie fora nie wiedziałoby nawet że ma problem z głupia tarczyca . Albo kurwa ze trzeba sobie zrobić badania w odpowiednim czasie
masakra normalnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:To jest kurwa co raz większy brak normalnych lekarzy . Nie umiejętność postawienia dobrej diagnozy nie rozpoczęcie leczenia w odpowiednim czasie . Bo jak nie pójdziesz z koperta to spierdalaj . Wiele z nas gdyby nie fora nie wiedziałoby nawet że ma problem z głupia tarczyca . Albo kurwa ze trzeba sobie zrobić badania w odpowiednim czasie
masakra normalnie
bo jak mozna zrobic IUI bez plemnikow..no chyba ze ten lekarz by sie strzepal i nawet bym o tym nie wiedziala ;/ -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dokladnie ja poszlam do niby super lekarza.. od ktorego kazda wychodzila z ciaza.. i co 9 mimesiecy w pizdu ;/
bo jak mozna zrobic IUI bez plemnikow..no chyba ze ten lekarz by sie strzepal i nawet bym o tym nie wiedziala ;/ -
25staraczka25 wrote:grrr samo ciśnienie się podnosi nawet kawy nie trzeba
bo jak kurwa endorkynolog..widza ze facet nie ma plemnikow .. nie pomyslal o tym zeby zrobic hormony .. noz sieotwiera w kieszeni ..
juz nie bylam zl o to ze nie bez sensu stymulowal..tylko to ze oklamywal nas.. dawal nadzieje.. i najgorsze jest to to nie on przekazywal pozniej to info M .. tylko ja.. nawet nie hamowalam lez w autobusie jak jechalam do domu..
ehh jak cofne sie w czasie do tych dni to az mnie w zoladku skreca..