Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ojj uwierz jak wyszlam po 9 miesiacach ztakim info to mialam chyba cisnienie wyjebane w kosmos.. ;/
bo jak kurwa endorkynolog..widza ze facet nie ma plemnikow .. nie pomyslal o tym zeby zrobic hormony .. noz sieotwiera w kieszeni ..
juz nie bylam zl o to ze nie bez sensu stymulowal..tylko to ze oklamywal nas.. dawal nadzieje.. i najgorsze jest to to nie on przekazywal pozniej to info M .. tylko ja.. nawet nie hamowalam lez w autobusie jak jechalam do domu..
ehh jak cofne sie w czasie do tych dni to az mnie w zoladku skreca.. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ojj uwierz jak wyszlam po 9 miesiacach ztakim info to mialam chyba cisnienie wyjebane w kosmos.. ;/
bo jak kurwa endorkynolog..widza ze facet nie ma plemnikow .. nie pomyslal o tym zeby zrobic hormony .. noz sieotwiera w kieszeni ..
juz nie bylam zl o to ze nie bez sensu stymulowal..tylko to ze oklamywal nas.. dawal nadzieje.. i najgorsze jest to to nie on przekazywal pozniej to info M .. tylko ja.. nawet nie hamowalam lez w autobusie jak jechalam do domu..
ehh jak cofne sie w czasie do tych dni to az mnie w zoladku skreca..zamiast skracać tylko wydłużył wam wasze cierpienie
-
nick nieaktualny
-
wiecie .. teraz wiem ze moze te 9 miesiecy bylo nam potrzebne do tego zeby dojrzec.... do walki
owszem.. stracilismy czas..ale i tez te 9 miesiecy pokazalo nam duzo..m.in to ze przetrwalismy duzy kryzys.. w grudniu 2013 roku myslelismy ze sie rozwiedziemy .... wiec stracilismy czas jesli chodzi o dziecko..ale jesli chodzio zwiazek..zysaklismy
teraz rozwazniej wybieram lekarzy .. i tez nie do konca im ufam..25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Ania dobrze ze z tego wysztkiego jednak cos dorbego wyszlo
Staraczka smacznegonawet kota adoptowalismy
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:mamciu ja to bym padala do tej godziny nei jedzac ;P ja juz mam dwa posilki za soba
wiem to niezdrowe ale tak to jest jak sie z wami zagadam mialam pracowac
-
Ja pier .....
Ja się zastanawiam za co ci lekarze kasę biorą. Ten zawód to powinno być powołanie, a nie pociąg do kasy. I niech nie pierdolą, że mało zarabiają, bo mi się wtedy nóż w kieszeni otwiera -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:no wlansie zaczynam byc glodna
wiem to niezdrowe ale tak to jest jak sie z wami zagadam mialam pracowac
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Ja pier .....
Ja się zastanawiam za co ci lekarze kasę biorą. Ten zawód to powinno być powołanie, a nie pociąg do kasy. I niech nie pierdolą, że mało zarabiają, bo mi się wtedy nóż w kieszeni otwiera
my z mezem chodzilismy z nim do meurologa bo mial mocne bole glowy, lekarka stwierdzila ze to padaczka i elczyla go psychotropami, a padaczki nie ma
co sie pozniej okazalo kilku nasyzm znajomym dokladnie taka sama diagnoze postawila i ten sam lek -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:przeciez ciezko pracujesz piszac na klawaiturze
az mi sie palce pala
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja tez sie nad tym zastanawiam
my z mezem chodzilismy z nim do meurologa bo mial mocne bole glowy, lekarka stwierdzila ze to padaczka i elczyla go psychotropami, a padaczki nie ma
co sie pozniej okazalo kilku nasyzm znajomym dokladnie taka sama diagnoze postawila i ten sam lek
nie no litosci ..
sama mam padaczke..
co do boli glowy to fakt moze to byc lekka padaczka ktora tak sie objawia..
ale jako neurolog powinna sprawdzic po pierwsze kregoslupi zrobic EEG i rezonans glowy to by jej dalo odp czy to padaczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:yyy padaczke psychotropami..ja pierdole ..
nie no litosci ..
sama mam padaczke..
co do boli glowy to fakt moze to byc lekka padaczka ktora tak sie objawia..
ale jako neurolog powinna sprawdzic po pierwsze kregoslupi zrobic EEG i rezonans glowy to by jej dalo odp czy to padaczka
rezonasn i przeplywy tez mial i czysto