X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    no nasza wysterylizowalismy ..ale jak sie okazlo i tu wet spierdolil.. ;/ bo inczaj sie nie da powiedziec.. wycial jej nie caly jajnik i po roku czasu miala znowu roje.. teraz dostala zastrzyk aw marcu ponowna operacja..bo tak niem oze zostac .. bo tlyko nabawi sie jakiegos chorowbska ;/
    o kurcze to faktycznie jakis parciarz

tam gdzie my bedziemy sterylizowac nic zlego nie slyszelismy a zastrzykow nie chcemy dawac

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to faktycznie na super weta trafiliscie,
    my mamy jedna co nam przyjezdza do domu i zawsze trafiala z diagnoza no ale ona nie sterylizuje

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie my nie mielismy wyboru bo dostalismy skierowanie ze schroniska tam gdzie oni sterylizuja..
    i jak zanioslam Kami na sterylke .. to juz po pierwszej wizyei tam niespodobalo mi sie .. po pierwsze sposob w jaki facet podal znieczulenie Kami .. wzial ja za kark i wpierdzielil zastrzyk..zero empatii.. powiedzialam mu co robi przeciez ja to boli a na dodatek jest wystraszona..a ten do mnie zebym juz szla bo ot troche potrwa ;/
    okazuje sie ze kocic nie powinno sie sterylizoawc w pojedynek bo maja bardzo gietkie jajowody i wiezadla .. on oczywiscie robil to sam ;/

wogole juz na wizyte kontrolna nie pojechalismy do niego tylko do tej naszej wet .. sciagnela kami szwy za free obejrza ja bo miala taka gulke po szwie .. i myslalam ze to przepuklina.. ale wszytsko bylo ok :)

ale mowie wam jakiego mialam kaca moralnego po tej sterylce..masakra.. siedziala i ryczalam ..

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maskarka i tak mlodej kocicy robili sterylke? nam wet mowila ze najlepiej po pierwszej rui zrobic

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    maskarka i tak mlodej kocicy robili sterylke? nam wet mowila ze najlepiej po pierwszej rui zrobic
    nie nasza miala po pierwszej rui :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba wie ze o niej gadamy bo zaczela sie myc :) piekniocha :D

Cwalinka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    nie nasza miala po pierwszej rui :)
    aa to dobrze :D

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i poszla spac :P stwierdzila ze cos jej zle pachnialo przy ogonie umyla sie i poszla dalej wkime :D takiej to dobrze :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    i poszla spac :P stwierdzila ze cos jej zle pachnialo przy ogonie umyla sie i poszla dalej wkime :D takiej to dobrze :P
    nie jedzenie pod nos daja, i moze caly dzien spac

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    nie jedzenie pod nos daja, i moze caly dzien spac
    noo jesczze jest na tyle wybredna ze z miski wody sie nie napije tylko i wylacznie z kubka z kubusiem puchatkeim :P i oczywiscie pani musi przed kazdym napiciem sie wymieniac wode :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    noo jesczze jest na tyle wybredna ze z miski wody sie nie napije tylko i wylacznie z kubka z kubusiem puchatkeim :P i oczywiscie pani musi przed kazdym napiciem sie wymieniac wode :P
    nasza stara kotka z miski wody nie tknela, wskakiwala na blat w kuchni i szla do konewki :P

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff dobra chyba czas troche popracowac co by pozniej nie minec wyrzutow sumienia :P ze jak maz przyjdzie to ja bede pracowac :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    uff dobra chyba czas troche popracowac co by pozniej nie minec wyrzutow sumienia :P ze jak maz przyjdzie to ja bede pracowac :D
    a to ty w domu pracujesz :)

ja za 50 minutek koncze prace :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:

Miałam kiedyś kota co pił wodę prosto z kranu, paniczowi trzeba było delikatnie puszczać wodę. Świeżego mleka nie ruszył, mleko to w misce odstało 3 dni i dopiero jadł w sumie tą galaretę - skiśnięte mleko. Taki był dziwak. 2 razy zlądował z 4-go piętra i coś mu w głowie się przestawiło, bo gryzł po palcach u stóp w nocy. Niestety będąc na wakacjach u dziadka kot zginął śmiercią tragiczną pod kołami samochodu idąc do kotki.

• gigsa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu o kotach gadka :)
    Moja kotka niestety została u mamy, bo chyba ja bardziej kocha niż mnie ;) ja za bardzo ja miętoszę :)

Zrobiłam ta kolejną kawę:) ale dalej muli okropnie. Mięśnie bolą, plecy bolą, cycki bolą. Myślę, że to znak, że czas do domu :)

Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje kociaki tylko pija kocie mleczko z rosmanna :D tzn Kciia jeszcze wode sie napije ale gizmunio tylko mleczko

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Moja kotka niestety została u mamy, bo chyba ja bardziej kocha niż mnie ;) ja za bardzo ja miętoszę :)

Zrobiłam ta kolejną kawę:) ale dalej muli okropnie. Mięśnie bolą, plecy bolą, cycki bolą. Myślę, że to znak, że czas do domu :)
    o tak czas do domu :D

gigsa lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a to ty w domu pracujesz :)

ja za 50 minutek koncze prace :D
    tak firme mam w domku :)
    sa plusy ale i minusy :P plus jak zimno nie musze wychodzic :D minusy znajde 100 innych rzeczy zeby zrobic niz to co mam :D

nasza tez pije z kranu.. :) po portsu koty lubia bierzaca wode..
    nasza mleka nie tyke..3 razy chlipnie i to wszytsko..ale wet zawsze nam mowilazeby kotu mleka nie dawac ..i fak t zawsze ma perypetie po mleku ;/

nasz natomiast kocha galaretke- owocowa :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    tak firme mam w domku :)
    sa plusy ale i minusy :P plus jak zimno nie musze wychodzic :D minusy znajde 100 innych rzeczy zeby zrobic niz to co mam :D

nasza tez pije z kranu.. :) po portsu koty lubia bierzaca wode..
    nasza mleka nie tyke..3 razy chlipnie i to wszytsko..ale wet zawsze nam mowilazeby kotu mleka nie dawac ..i fak t zawsze ma perypetie po mleku ;/

nasz natomiast kocha galaretke- owocowa :P
    no zwyklego podobno nie wolne ale te typowe dla kotokow chlipia, do tego pudelka po jogurtach wylizuja i uwielbiaja zoltko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:

Faktycznie czas do domu, ale chyba jeszcze trochę musisz zostać ;)

A ja z obiadkiem :) Naleśniki dziś robiłam z serem i dżemem malinowym :)

‹‹ 2025 2026 2027 2028 2029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ