Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochana w salfazinie jest dzienne zapotrzebowanie w dwoch tabsach
wiec daj jedna salfazinu a wieczoram np daj kaws foliowy i reszte
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Mam nadzieję że uda Wam się szybciej!
wtedy nie sfiksuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze trochę i sami zobaczą, że jednak nie jestem w ciąży.
W tamtym tyg koleś do mnie wystartował, że jeszcze brzucha u mnie nie widać ....
Normalnie bym się z tego śmiała, ale w tej sytuacji jest mi strasznie smutno i przykro.
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Jeszcze trochę i sami zobaczą, że jednak nie jestem w ciąży.
W tamtym tyg koleś do mnie wystartował, że jeszcze brzucha u mnie nie widać ....
Normalnie bym się z tego śmiała, ale w tej sytuacji jest mi strasznie smutno i przykro. -
nick nieaktualnygigsa wrote:Jeszcze trochę i sami zobaczą, że jednak nie jestem w ciąży.
Normalnie bym się z tego śmiała, ale w tej sytuacji jest mi strasznie smutno i przykro. -
Normalnie bym się z tego śmiała, ale w tej sytuacji jest mi strasznie smutno i przykro.
Baran.. Skąd się biorą tacy ludzie? -
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Jeszcze trochę i sami zobaczą, że jednak nie jestem w ciąży.
ja tam jak ktos nam cos takiego mowi to odrazu mowimy ze mamy problem a takie teksty tylko nam sprawiaja przykros i jak ktos moze to niech sie nie wpierdala z moja maicce albo w nasze lozko..
to chyba najlpeiej dziala25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Normalnie bym się z tego śmiała, ale w tej sytuacji jest mi strasznie smutno i przykro.:-* giga!!!!!
-
nick nieaktualny
-
z tego co kojarze to wit A chyba nie bardzo ..
ale moz e sie myle
co do l-karnityny to nie .. wejdz na forum meski problem tam sa suplemnety
ja mojemu daje tylko androvit i kwas foliowy no i wit Cz racji tego ze mamy inny problem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wtedy juz nic nie mówiłam. Ale koleś ma 42 lat i jest dużym chłopcem i powinien rozumieć pewne rzeczy.
Mówię, szkoda gadać25staraczka25 lubi tę wiadomość