X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Wracam do was , widzę że źle się dzieje :-(
    a ja muszę uciekać pracować...

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja koncze drugie capucinko i drugie sniadanie

Ania_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pracuję z idiotami. Zrobiłam sobie 2 kawę, bo mnie muli i laska do mnie, że w ciąży nie powinnam tyle kawy pić....
    Wkurw mnie złapał i pow że jak będę w ciąży to wtedy się będę ograniczać.
    Oni są powaleni. Już wszyscy plotkuja, że w ciąży jestem. Czekam tylko jak powiedzą, że w ciąży mi nie wolno w nocy pracować

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh dlugie starania potrafia siasc na mozg .. ;/

mam nadzieje ze Asha wróci niebawem :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A ja pracuję z idiotami. Zrobiłam sobie 2 kawę, bo mnie muli i laska do mnie, że w ciąży nie powinnam tyle kawy pić....
    Oni są powaleni. Już wszyscy plotkuja, że w ciąży jestem. Czekam tylko jak powiedzą, że w ciąży mi nie wolno w nocy pracować
    to wspaniale jest wtracanie sie osob ktore nie powinny

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez chce AShe spowrotem

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Wiedziałam że u którejś z nas ten moment nastąpi...nie wiedziałam tylko że u obu naraz :-( Asiu kocham Cię, wspieram i tulam <3 Rozumiem też... chyba aż za dobrze :-( Mam tylko nadzieję że szybko wrócisz...że w ogóle wrócisz...:-(

Mik Ty się nigdzie nie wybierasz? Kurwa, że to wszystko musi być takie trudne i niesprawiedliwe :( Szkoda marnować energii na rozpisywanie się :(

Mi chyba progesteron wali na łeb, bo źle się czuję fizycznie i psychicznie :/ Jest mi niedobrze cały czas mam wrażenie, że mi się treść żołądka cofnie do przełyku, boli mnie brzuch i głowa, jest mi raz zimno raz gorąco :/ I psychicznie wszystko jest do dupy :/ Kurwa położyć się, zasnąć i obudzić za kilka dni :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Mik Ty się nigdzie nie wybierasz? Kurwa, że to wszystko musi być takie trudne i niesprawiedliwe :( Szkoda marnować energii na rozpisywanie się :(

Mi chyba progesteron wali na łeb, bo źle się czuję fizycznie i psychicznie :/ Jest mi niedobrze cały czas mam wrażenie, że mi się treść żołądka cofnie do przełyku, boli mnie brzuch i głowa, jest mi raz zimno raz gorąco :/ I psychicznie wszystko jest do dupy :/ Kurwa położyć się, zasnąć i obudzić za kilka dni :/
    bardzo chetnie, ja to nawet za kilka miesiecy

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Nie przejmuj się debilami . Nie mają swojego życia to gadają o czyimś ;-)szkoda nerwów ;-)

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrobię was wróciłam się kilka stron i masakra :-( może jakiś skrót? Coś bardzo ważnego się działo?? Chcem wiedzieć :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:

Napisz ogłoszenie, że nie jesteś w ciąży i niech się odpierdolą... Kurwa co za naród!

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:

Może bije Ci tak jak u Amelii? :-P nie no współczuję . Jak możesz to leż w łóżku i wypoczywaj jak najwięcej :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Napisz ogłoszenie, że nie jesteś w ciąży i niech się odpierdolą... Kurwa co za naród!
    Naród zazdrosny i zawistny co widać w kraju i za jego granicami :-)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigsa powiedz zeby ci sie w Twoja macice nie wpierdalali :P

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Może bije Ci tak jak u Amelii? :-P nie no współczuję . Jak możesz to leż w łóżku i wypoczywaj jak najwięcej :-)

Póki mogę to leżę, ale niedługo muszę iść na zakupy i obiad muszę zrobić.. Taki już los kobiety - zdychasz a i tak musisz zrobić swoje :/

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ehhh dlugie starania potrafia siasc na mozg .. ;/

mam nadzieje ze Asha wróci niebawem :)
    :-( nawet nie wiem co wam juz napisać u mnie tez juz lecą kolejne miesiące , ale podziwiam was po tylu latach chyba bym odpuściła ja jestem słabeusz a wy walczycie dalej . Naprawdę podziwiam

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Póki mogę to leżę, ale niedługo muszę iść na zakupy i obiad muszę zrobić.. Taki już los kobiety - zdychasz a i tak musisz zrobić swoje :/
    dokladnie, kobeita nie moze sie gorzej poczuc, juz nei raz tego doswiadczylam

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Naród zazdrosny i zawistny co widać w kraju i za jego granicami :-)

I jeszcze chcą dopierdolić na każdym kroku :/ Gdzie my żyjemy? :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Taaa dokładnie :-/ też umieram ale już muszę tu być bo za długo 2 dni nieobecności :-/

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    :-( nawet nie wiem co wam juz napisać u mnie tez juz lecą kolejne miesiące , ale podziwiam was po tylu latach chyba bym odpuściła ja jestem słabeusz a wy walczycie dalej . Naprawdę podziwiam
    ja tam biore poprawke ze do moich dwoch kresek to moze jeszcze z rok albo i dwa lata ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 2020 2021 2022 2023 2024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ