Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja pracuję z idiotami. Zrobiłam sobie 2 kawę, bo mnie muli i laska do mnie, że w ciąży nie powinnam tyle kawy pić....
Wkurw mnie złapał i pow że jak będę w ciąży to wtedy się będę ograniczać.
Oni są powaleni. Już wszyscy plotkuja, że w ciąży jestem. Czekam tylko jak powiedzą, że w ciąży mi nie wolno w nocy pracować -
nick nieaktualnygigsa wrote:A ja pracuję z idiotami. Zrobiłam sobie 2 kawę, bo mnie muli i laska do mnie, że w ciąży nie powinnam tyle kawy pić....
Oni są powaleni. Już wszyscy plotkuja, że w ciąży jestem. Czekam tylko jak powiedzą, że w ciąży mi nie wolno w nocy pracować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Wiedziałam że u którejś z nas ten moment nastąpi...nie wiedziałam tylko że u obu naraz
Asiu kocham Cię, wspieram i tulam
Rozumiem też... chyba aż za dobrze
Mam tylko nadzieję że szybko wrócisz...że w ogóle wrócisz...
Mik Ty się nigdzie nie wybierasz? Kurwa, że to wszystko musi być takie trudne i niesprawiedliweSzkoda marnować energii na rozpisywanie się
Mi chyba progesteron wali na łeb, bo źle się czuję fizycznie i psychicznieJest mi niedobrze cały czas mam wrażenie, że mi się treść żołądka cofnie do przełyku, boli mnie brzuch i głowa, jest mi raz zimno raz gorąco
I psychicznie wszystko jest do dupy
Kurwa położyć się, zasnąć i obudzić za kilka dni
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Mik Ty się nigdzie nie wybierasz? Kurwa, że to wszystko musi być takie trudne i niesprawiedliwe
Szkoda marnować energii na rozpisywanie się
Mi chyba progesteron wali na łeb, bo źle się czuję fizycznie i psychicznieJest mi niedobrze cały czas mam wrażenie, że mi się treść żołądka cofnie do przełyku, boli mnie brzuch i głowa, jest mi raz zimno raz gorąco
-
nick nieaktualnygigsa wrote:A ja pracuję z idiotami. Zrobiłam sobie 2 kawę, bo mnie muli i laska do mnie, że w ciąży nie powinnam tyle kawy pić....
Oni są powaleni. Już wszyscy plotkuja, że w ciąży jestem. Czekam tylko jak powiedzą, że w ciąży mi nie wolno w nocy pracowaćCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oni są powaleni. Już wszyscy plotkuja, że w ciąży jestem. Czekam tylko jak powiedzą, że w ciąży mi nie wolno w nocy pracować
Napisz ogłoszenie, że nie jesteś w ciąży i niech się odpierdolą... Kurwa co za naród!25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Mik Ty się nigdzie nie wybierasz? Kurwa, że to wszystko musi być takie trudne i niesprawiedliwe
Szkoda marnować energii na rozpisywanie się
nie no współczuję . Jak możesz to leż w łóżku i wypoczywaj jak najwięcej
-
nick nieaktualny
-
Gigsa powiedz zeby ci sie w Twoja macice nie wpierdalali
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Może bije Ci tak jak u Amelii?
nie no współczuję . Jak możesz to leż w łóżku i wypoczywaj jak najwięcej
Póki mogę to leżę, ale niedługo muszę iść na zakupy i obiad muszę zrobić.. Taki już los kobiety - zdychasz a i tak musisz zrobić swoje25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ehhh dlugie starania potrafia siasc na mozg .. ;/
mam nadzieje ze Asha wróci niebawemnawet nie wiem co wam juz napisać u mnie tez juz lecą kolejne miesiące , ale podziwiam was po tylu latach chyba bym odpuściła ja jestem słabeusz a wy walczycie dalej . Naprawdę podziwiam
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Póki mogę to leżę, ale niedługo muszę iść na zakupy i obiad muszę zrobić.. Taki już los kobiety - zdychasz a i tak musisz zrobić swoje
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:
nawet nie wiem co wam juz napisać u mnie tez juz lecą kolejne miesiące , ale podziwiam was po tylu latach chyba bym odpuściła ja jestem słabeusz a wy walczycie dalej . Naprawdę podziwiam