Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Wracam do was , widzę że źle się dzieje :-(
    a ja muszę uciekać pracować...

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja koncze drugie capucinko i drugie sniadanie

Ania_84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pracuję z idiotami. Zrobiłam sobie 2 kawę, bo mnie muli i laska do mnie, że w ciąży nie powinnam tyle kawy pić....
    Wkurw mnie złapał i pow że jak będę w ciąży to wtedy się będę ograniczać.
    Oni są powaleni. Już wszyscy plotkuja, że w ciąży jestem. Czekam tylko jak powiedzą, że w ciąży mi nie wolno w nocy pracować

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh dlugie starania potrafia siasc na mozg .. ;/

mam nadzieje ze Asha wróci niebawem :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A ja pracuję z idiotami. Zrobiłam sobie 2 kawę, bo mnie muli i laska do mnie, że w ciąży nie powinnam tyle kawy pić....
    Oni są powaleni. Już wszyscy plotkuja, że w ciąży jestem. Czekam tylko jak powiedzą, że w ciąży mi nie wolno w nocy pracować
    to wspaniale jest wtracanie sie osob ktore nie powinny

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez chce AShe spowrotem

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Wiedziałam że u którejś z nas ten moment nastąpi...nie wiedziałam tylko że u obu naraz :-( Asiu kocham Cię, wspieram i tulam <3 Rozumiem też... chyba aż za dobrze :-( Mam tylko nadzieję że szybko wrócisz...że w ogóle wrócisz...:-(

Mik Ty się nigdzie nie wybierasz? Kurwa, że to wszystko musi być takie trudne i niesprawiedliwe :( Szkoda marnować energii na rozpisywanie się :(

Mi chyba progesteron wali na łeb, bo źle się czuję fizycznie i psychicznie :/ Jest mi niedobrze cały czas mam wrażenie, że mi się treść żołądka cofnie do przełyku, boli mnie brzuch i głowa, jest mi raz zimno raz gorąco :/ I psychicznie wszystko jest do dupy :/ Kurwa położyć się, zasnąć i obudzić za kilka dni :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Mik Ty się nigdzie nie wybierasz? Kurwa, że to wszystko musi być takie trudne i niesprawiedliwe :( Szkoda marnować energii na rozpisywanie się :(

Mi chyba progesteron wali na łeb, bo źle się czuję fizycznie i psychicznie :/ Jest mi niedobrze cały czas mam wrażenie, że mi się treść żołądka cofnie do przełyku, boli mnie brzuch i głowa, jest mi raz zimno raz gorąco :/ I psychicznie wszystko jest do dupy :/ Kurwa położyć się, zasnąć i obudzić za kilka dni :/
    bardzo chetnie, ja to nawet za kilka miesiecy

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Nie przejmuj się debilami . Nie mają swojego życia to gadają o czyimś ;-)szkoda nerwów ;-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrobię was wróciłam się kilka stron i masakra :-( może jakiś skrót? Coś bardzo ważnego się działo?? Chcem wiedzieć :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:

Napisz ogłoszenie, że nie jesteś w ciąży i niech się odpierdolą... Kurwa co za naród!

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:

Może bije Ci tak jak u Amelii? :-P nie no współczuję . Jak możesz to leż w łóżku i wypoczywaj jak najwięcej :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Napisz ogłoszenie, że nie jesteś w ciąży i niech się odpierdolą... Kurwa co za naród!
    Naród zazdrosny i zawistny co widać w kraju i za jego granicami :-)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigsa powiedz zeby ci sie w Twoja macice nie wpierdalali :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Może bije Ci tak jak u Amelii? :-P nie no współczuję . Jak możesz to leż w łóżku i wypoczywaj jak najwięcej :-)

Póki mogę to leżę, ale niedługo muszę iść na zakupy i obiad muszę zrobić.. Taki już los kobiety - zdychasz a i tak musisz zrobić swoje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ehhh dlugie starania potrafia siasc na mozg .. ;/

mam nadzieje ze Asha wróci niebawem :)
    :-( nawet nie wiem co wam juz napisać u mnie tez juz lecą kolejne miesiące , ale podziwiam was po tylu latach chyba bym odpuściła ja jestem słabeusz a wy walczycie dalej . Naprawdę podziwiam

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Póki mogę to leżę, ale niedługo muszę iść na zakupy i obiad muszę zrobić.. Taki już los kobiety - zdychasz a i tak musisz zrobić swoje :/
    dokladnie, kobeita nie moze sie gorzej poczuc, juz nei raz tego doswiadczylam

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Naród zazdrosny i zawistny co widać w kraju i za jego granicami :-)

I jeszcze chcą dopierdolić na każdym kroku :/ Gdzie my żyjemy? :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Taaa dokładnie :-/ też umieram ale już muszę tu być bo za długo 2 dni nieobecności :-/

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    :-( nawet nie wiem co wam juz napisać u mnie tez juz lecą kolejne miesiące , ale podziwiam was po tylu latach chyba bym odpuściła ja jestem słabeusz a wy walczycie dalej . Naprawdę podziwiam
    ja tam biore poprawke ze do moich dwoch kresek to moze jeszcze z rok albo i dwa lata ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 2020 2021 2022 2023 2024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ