Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Zrob to eeg jak masz skierowanie i zobaczysz...moze cos wyjdzie, jak nie to moze da ci dalsze skierowania...a na korki to i tak ja mozesz dac...a oni nie moga ja dac na indywidualne nauczanie?
walcza jakby placili z wlasnej kieszeni -
amelia04072006 wrote:nie bo wtedy panstwo placi. dlatego bronia sie rekami i nogami zeby tylko nic nie znalezc i boja sie zeby nie bylo pokrycia w badaniach lekarskich bo wtedy musza sie do nich ustosunkowac
walcza jakby placili z wlasnej kieszeni
Ale to ich zasrany obowiazek...poszukaj na necie jakie sa kryteria na wyslanie dziecka na indywidualne i moze spelniasz warunki -
Asha wrote:Ale to ich zasrany obowiazek...poszukaj na necie jakie sa kryteria na wyslanie dziecka na indywidualne i moze spelniasz warunki
dlatego przyspieszyli wszystko -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:dowiadywalam sie trzeba miec powod medyczny w tedy poradnia wydaje orzeczenie. jesli nisc nie znajda powodu medycznego wydawaja opinie a wtdy nie nalezy sie nic
dlatego przyspieszyli wszystko
No to moze te badania cos wykazaja pierdole...paranoja
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No to moze te badania cos wykaza
ja pierdole...paranoja
jesli wywala mi jakis numer to pojde do prywatnej poradni i kiedy bede miala skompletowane dukumenty przebadam ja gdzie indziej -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:wlasnie o to chodzi ze tak to wszystko jest skonstruawane ze tylko dziecko z duzym problemem albo za kase jest odpowiednio prowadzone przez ta kretynska poradnie
jesli wywala mi jakis numer to pojde do prywatnej poradni i kiedy bede miala skompletowane dukumenty przebadam ja gdzie indziejjak nie zapłacisz to masz co masz
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:wiem i nie chce zeby cos popsulo tej atmosfery ktora jest na watku. tam na fioletowej nie ma tego wiec laseczki kochajmy sie i nie ma tematu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 16:14
-
25staraczka25 wrote:Witamy w świecie medycyny
jak nie zapłacisz to masz co masz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:i to mnie wkurwia, rozumiem olewaja ludzi ktorzy pracuja i jest latwiej im odlozyc jakas kase. oszczedzac na osobach starszych chorych lub dzieciach to jest nienormalne
mam nadzieje ze się uda wam bez nerwów i bez wydawania pieniędzy załatwić wszystko i uzyskać pomoc
-
amelia04072006 wrote:i to mnie wkurwia, rozumiem olewaja ludzi ktorzy pracuja i jest latwiej im odlozyc jakas kase. oszczedzac na osobach starszych chorych lub dzieciach to jest nienormalne
Zjebane tam macie z tym alurat...tutaj jest troche lepiej25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:nie moge usiedziec w miejscu i mam problem z mysleniem - jestem otepiala. jak mam plakac to wole przeczekac i wejsc kiedy jestem bardziej kumata
Asha lubi tę wiadomość