Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:w poradni psychologiczno pedagogicznej. tam zajmuja sie badaniem dzieci- sprawdzaja rozwoj pedagogiczny i psychologiczny i na tej podstawie wydawaja opinie do szkoly
Moim zdaniem jak tam nic nie dalo...teraz poszukaj kogos prywatnie...kogos kto sie specjalizuje w tego typu tematach adhd i braku koncentracji....itp....bez zlecania ze szkoly itd...sama powiesz o co chodzi a oni zzbadaja mala...tak mi sie wydajedotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Moim zdaniem jak tam nic nie dalo...teraz poszukaj kogos prywatnie...kogos kto sie specjalizuje w tego typu tematach adhd i braku koncentracji....itp....bez zlecania ze szkoly itd...sama powiesz o co chodzi a oni zzbadaja mala...tak mi sie wydaje
-
amelia04072006 wrote:tak ale to ona decyduje jak dziecko sie rozwija i wydaje opinie. moge zrobic to gdzie indziej ale nie wezma tego pod uwage
no ale Ty będziesz wiedziała, co i jak, co możesz zrobić, jak pomóc.Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:tak ale to ona decyduje jak dziecko sie rozwija i wydaje opinie. moge zrobic to gdzie indziej ale nie wezma tego pod uwage
Ale bedziesz wiedziala na czym stoisz...prywatny wyda ci opinie, ktora poradnia bedzie musiala wziac pod uwage...no nie ma opcji....korepetycje jej mozesz zalatwic ale jezeli cos jest na rzeczy to musza to wziac pod uwage -
dotik wrote:no ale Ty będziesz wiedziała, co i jak, co możesz zrobić, jak pomóc.
-
Asha wrote:Ale bedziesz wiedziala na czym stoisz...prywatny wyda ci opinie, ktora poradnia bedzie musiala wziac pod uwage...no nie ma opcji....korepetycje jej mozesz zalatwic ale jezeli cos jest na rzeczy to musza to wziac pod uwage
-
amelia04072006 wrote:ale to jej w szkole nie pomoze. ja moge jej poswiecic nawet caly dzien ale ja nie chce zeby przez jedna kretynke ona byla posmiewiskiem w klasie bo nie daje rady. dla tej kretynki dziwne bylo ze ja chce sprawdzic co jest przyczyna . moze byc mniej zdolna i jesli tak bedzie to odpuszcze ale jesli potrzebuje pomocy to kurwa jest ich obowiazek bo oni daja wytyczne dla szkoly jak postepowac z takim dzieckiem
Dlatego idz do specjalisty...bo wtedy bedziesz wiedziala jak jest i nedziesz mogla walczyc, bo teraz nie wiesz czy maja racje czy nie...a specjalista ci powie -
amelia04072006 wrote:ale to jej w szkole nie pomoze. ja moge jej poswiecic nawet caly dzien ale ja nie chce zeby przez jedna kretynke ona byla posmiewiskiem w klasie bo nie daje rady. dla tej kretynki dziwne bylo ze ja chce sprawdzic co jest przyczyna . moze byc mniej zdolna i jesli tak bedzie to odpuszcze ale jesli potrzebuje pomocy to kurwa jest ich obowiazek bo oni daja wytyczne dla szkoly jak postepowac z takim dzieckiem
pójdź do innego psychologa, z opinią pójdź do dyrekcji szkoły i powiedz jaka jest sytuacja. no muszą jakoś chyba zareagować!Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:nie wiem czy oni nie nabiora takiego tepa zebym ja nie miala czasu przejsc badania u psychologa. jestem na etapie rozmowy u psychiatry bo ona musi dac skierowanie do psychologa
Ale jak idziesz prywatnie to ci nie potrzebne skierowanie