Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Gigsa mówię szeptem - moim zdaniem może być to fasol - szyja rozpulchniona, tak samo ściany pochwy, tempka spadła, bo maluch się zagnieżdża. I jeszcze wczoraj Cię muliło.... Tak gdybam...
Ty jutro testujesz?
Zobaczymy25staraczka25, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:2w1
Mi lekarka powiedziała, żeby nic nie jeść tego dnia. Jak już pić to tylko po troszeczku i obserwować czy potem znów nie ma wymiotów
Ja dostałam Gastrolit na wymioty raz dziennie przez jeden dzień. Jak nie minie to na 2 dzień znów Gastrolit raz dziennie -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Wlasnie
O ktorej ten test, Gigsa?Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydotik wrote:a czy Amelia umarła? czy porzuciła nas dla fioletowej strony?
liczę że szybko jej przejdzie i wroci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:46
Asha lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Jak tak czytałam posty w nocy to wnioskuję że nie chce nas dołować swoją ciążą , a dla mnie to jest złe myślenie bo teraz bardziej przykro jak jej nie ma tzn jest tylko nie tutaj
czy ją Bóg opuścił?
żyje, bo serduszkami strzela po wykresachWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 13:02
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
25staraczka25 wrote:Jak tak czytałam posty w nocy to wnioskuję że nie chce nas dołować swoją ciążą , a dla mnie to jest złe myślenie bo teraz bardziej przykro jak jej nie ma tzn jest tylko nie tutaj
No ale tym tekstem wczorajszym ze mam dola odkad ona test zrobila to nie pomoglas szczerze mowiacamelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość