Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:gadanie o takich sprawach mnie wkurwia. nie mysle o tym dopóki nie musze ale tak dlugo az nie poukładam sobie w glowie nie moge sie na niczym innym skupic.
nie jestem w tedy dobrym kompanemdobrze o tym wiesz
Pouklada się , zobaczysz ... nie daj się ponieść emocjom -
amelia04072006 wrote:nie wiem, takie zalecenie jest od neurologa.
a jakie badanie wskaże ze nie ma zmian na mózgu przez leczenie czy choroby?
żadko pisze ale cały czas Was podczytuje
Amelia jeszcze raz gratulacje !!!
A co do badania eeg to w tym wypadku jest ono najlepsze bo u Twojej córki domyślam sie nie chodzi o zmiany typu guz, tętniak czy torbiel ( rezonans własnie takie zmiany pokazuje) tylko o zaburzenia neurologiczne czyli tak zwyczajnie po ludzku mówiąc wykaze czy przepływ impulsów wysyłanych przez neurony jest prawidłowy
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Chyba teraz ja będę wam narzekać , postaram się nie ... zaczelam plamić teraz pierwszy raz od dlugiegooooooo czasu do tego zajebiście boli mnie brzuch kurwaa
Coś mi się wydaje, że @ wcześniej zawita ... bez złudzeń
hmmm, może wpływ mieć infekcja, może antybiotyk, może to na zagnieżdżenie, może progesteron spadł. a może po prostu taki cykl. nie wiemjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:trudno dotrwam do poniedziałku o ile @ się nie rozkręci ...
no ja nie sądzę, żeby @ miała przyjść, bo byś musiała mieć owu dużo wcześniej, a po wykresie tego nie widać, a jeśli by to bezowulacyjny cykl był to wydaje mi się, że organizm by jeszcze podchody robił do owu i raczej by cykl był dłuższy niż krótszy.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ..
Amelia co do eeg.. to tak jakmówi kassandra..pokaze ono przeplyw impulsów..
rezonans oki.. tez sie przydaje bo pokazuje o wiele wiecej niz eeg.. oraz pokazuje zmiany w mózgu..mi np robia rezonans raz na 2 lata przy lekach na epi.. moj neurolog sie smieje ze spr czy moje szare komorki funkcjonuja jeszcze
codo poradni psychologiczno-pedagogicznej.. bylam jako dziecko.. bo jak sie okazlao mimo iz mialam problemy szkolne- spowodowane głównie padaczka. ale to bardziej od strony tego ze wylaczalam sie na lekacjach..na kilka sekund przez to nauczyciele stwierdzali ze nie uwazam.. dzieciaki sie smialy .. ;/ zaczelam wagarowaca w poradni psych pedagogicznej wyszlo ze mam ponad przecietny iloraz inteligencji
a lecialam w tej klasie na samych 3
a mnie wogole chcieli cofnac o 2 klasy jakos
i tylko upor moich rodzicow ktorzy wiedzieli ze jestem zdolna pozwolil na to ze mnie nie cofneli
chodzilam przez jakis czas do psychologa.. i czesc rzczy sobie poukladalam.. dwa dopeiro wtedy nauczyciele dowiedzieli sie w czym tkwi probelm..
i jak tak piszesz o swojej córci to mi sieprzypomnialo to co ja wtedy przechodzilam...
probujcie u prywatnych lekarzy.. na wlasna reke.. a pozniej idz z tym do dyrektora popros o spotkani pedagoga dyrektora i przedstaw dokumentacji.. a jak nie to popros tegopryw zeby poszedl z wami.. przeciezmoze przedstawic opinie rzed dyrektorem i pedagogiem szkolnym ..
dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość