X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Oki, ale bez moze brzmi lepiej kochana :-)
    obaczymy :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    dobra ty idz, ja ide- do roboty baby :)
    dobra to idziemy

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • amelia04072006 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    dobra to idziemy
    papatki :)

Iza75 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    papatki :)
    pa do później :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Fakt to nie ty...przepraszam <3

Ej, coś źle napisałam? Przecież nie napisałam, że to przez Amelie masz doła. Napisałam, że mniej więcej od tego czasu masz, ale to nie przez ten test. Coś jest niezrozumiałe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    my wrocilismy
    Jowi w drodze powrotnej zygla, teraz lezy pod koldra, szlag by to zeby mi sie jeszcze pochorowala

ja ide troche chate ograc bo syf na syfku:D

Amelka mam nadzieje ze wszystko sobie pozalatwiasz i bedzie widomo co i jak

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pieknie ja przyszlam i wszytkie poszly

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Musze zaraz sie zdrzemnac bo nie dam rady laski normalnie...dwa tygodnie znowu ze mnie wylaza
    Śpij ile możesz :) Odpocznij i wracaj :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    gadanie o takich sprawach mnie wkurwia. nie mysle o tym dopóki nie musze ale tak dlugo az nie poukładam sobie w glowie nie moge sie na niczym innym skupic. :)
    nie jestem w tedy dobrym kompanem :(
    Przesadzasz . W nerwach to żadna z nas nie jest dobrym kompanem ... Ale jak się napisze czy powie to co leży na serduchu to lepiej się robi :) dobrze o tym wiesz :P

Pouklada się , zobaczysz ... nie daj się ponieść emocjom ;)

• kassandra Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    nie wiem, takie zalecenie jest od neurologa.
    a jakie badanie wskaże ze nie ma zmian na mózgu przez leczenie czy choroby?
    hej dziewczyny :)
    żadko pisze ale cały czas Was podczytuje :)
    Amelia jeszcze raz gratulacje !!!
    A co do badania eeg to w tym wypadku jest ono najlepsze bo u Twojej córki domyślam sie nie chodzi o zmiany typu guz, tętniak czy torbiel ( rezonans własnie takie zmiany pokazuje) tylko o zaburzenia neurologiczne czyli tak zwyczajnie po ludzku mówiąc wykaze czy przepływ impulsów wysyłanych przez neurony jest prawidłowy

amelia04072006 lubi tę wiadomość

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, kopytka mi opadły ;)

https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/temperatura-okres-z-odstawienia-luteiny-a-ciaza-po-pettingu,4663,1.html?sd=1

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba teraz ja będę wam narzekać , postaram się nie ... zaczelam plamić teraz pierwszy raz od dlugiegooooooo czasu do tego zajebiście boli mnie brzuch kurwaa :/ Coś mi się wydaje, że @ wcześniej zawita ... bez złudzeń :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    Dziewczyny, kopytka mi opadły ;)

https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/temperatura-okres-z-odstawienia-luteiny-a-ciaza-po-pettingu,4663,1.html?sd=1
    wiesz co Dotik ?? Poprawil mi się humor ;)

dotik lubi tę wiadomość

• dotik Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Chyba teraz ja będę wam narzekać , postaram się nie ... zaczelam plamić teraz pierwszy raz od dlugiegooooooo czasu do tego zajebiście boli mnie brzuch kurwaa :/ Coś mi się wydaje, że @ wcześniej zawita ... bez złudzeń :/

hmmm, może wpływ mieć infekcja, może antybiotyk, może to na zagnieżdżenie, może progesteron spadł. a może po prostu taki cykl. nie wiem :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    hmmm, może wpływ mieć infekcja, może antybiotyk, może to na zagnieżdżenie, może progesteron spadł. a może po prostu taki cykl. nie wiem :(
    ja też nie wiem nie rozmyślam , co ma być to będzie :/ nie ważne :(

• dotik Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    ja też nie wiem nie rozmyślam , co ma być to będzie :/ nie ważne :(

szkoda, że weekend jest, bo byś mogła sobie jutro progesteron zbadać i zobaczyć co się dzieje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    szkoda, że weekend jest, bo byś mogła sobie jutro progesteron zbadać i zobaczyć co się dzieje :/
    trudno dotrwam do poniedziałku o ile @ się nie rozkręci ...

• dotik Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    trudno dotrwam do poniedziałku o ile @ się nie rozkręci ...

no ja nie sądzę, żeby @ miała przyjść, bo byś musiała mieć owu dużo wcześniej, a po wykresie tego nie widać, a jeśli by to bezowulacyjny cykl był to wydaje mi się, że organizm by jeszcze podchody robił do owu i raczej by cykl był dłuższy niż krótszy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka, jes to niby 8dpo wiec moze byc zagnezdzenie, ale nei chce nic sugerwac, moze miec na to wplyw tez antybiotyk, trzeba czekac

dotki normalnie jak z brawo girls :D

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ..
    Amelia co do eeg.. to tak jakmówi kassandra..pokaze ono przeplyw impulsów..
    rezonans oki.. tez sie przydaje bo pokazuje o wiele wiecej niz eeg.. oraz pokazuje zmiany w mózgu..mi np robia rezonans raz na 2 lata przy lekach na epi.. moj neurolog sie smieje ze spr czy moje szare komorki funkcjonuja jeszcze :P

codo poradni psychologiczno-pedagogicznej.. bylam jako dziecko.. bo jak sie okazlao mimo iz mialam problemy szkolne- spowodowane głównie padaczka. ale to bardziej od strony tego ze wylaczalam sie na lekacjach..na kilka sekund przez to nauczyciele stwierdzali ze nie uwazam.. dzieciaki sie smialy .. ;/ zaczelam wagarowac ;) a w poradni psych pedagogicznej wyszlo ze mam ponad przecietny iloraz inteligencji :P a lecialam w tej klasie na samych 3 :P a mnie wogole chcieli cofnac o 2 klasy jakos :P i tylko upor moich rodzicow ktorzy wiedzieli ze jestem zdolna pozwolil na to ze mnie nie cofneli ;)
    chodzilam przez jakis czas do psychologa.. i czesc rzczy sobie poukladalam.. dwa dopeiro wtedy nauczyciele dowiedzieli sie w czym tkwi probelm..
    i jak tak piszesz o swojej córci to mi sieprzypomnialo to co ja wtedy przechodzilam...
    probujcie u prywatnych lekarzy.. na wlasna reke.. a pozniej idz z tym do dyrektora popros o spotkani pedagoga dyrektora i przedstaw dokumentacji.. a jak nie to popros tegopryw zeby poszedl z wami.. przeciezmoze przedstawic opinie rzed dyrektorem i pedagogiem szkolnym ..

dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 2073 2074 2075 2076 2077 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ