Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ja juz jestem ganiam za moim kotem.. wzialm od mamy lobeli i geranium teraz czytam ze to trujace kwiaty dla kota.. i musze teraz wymyslec gdzie je postawic ;/
kotek wazniejszy
dzieki za wczesniejsze infoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie ma takiego miejsca chyba hahahah
jak bede u weta to sie zapytam na ile sa trujace te kwiatki..wiecie co zebym ja w domu sobie kwaitkow nie mogla postawic bo juz mysle czy kot nie otruj e -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:nie no mam taka wysoka ppoke zawieszona.. na przedpokoju tam nie wskoczy poki co tam postawilam.bo franca w kuchni na naswyszeszj polce oczywiscie sie dostala ;/ to nic ze weszla na rozgrzana plyte kuchni ;/ ale wskoczyc wskoczyla.. no nie moge z ta moja wariotka ;/
jak bede u weta to sie zapytam na ile sa trujace te kwiatki..wiecie co zebym ja w domu sobie kwaitkow nie mogla postawic bo juz mysle czy kot nie otruj ehibiskusa
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:nie no mam taka wysoka ppoke zawieszona.. na przedpokoju tam nie wskoczy poki co tam postawilam.bo franca w kuchni na naswyszeszj polce oczywiscie sie dostala ;/ to nic ze weszla na rozgrzana plyte kuchni ;/ ale wskoczyc wskoczyla.. no nie moge z ta moja wariotka ;/
jak bede u weta to sie zapytam na ile sa trujace te kwiatki..wiecie co zebym ja w domu sobie kwaitkow nie mogla postawic bo juz mysle czy kot nie otruj eAnia_84 lubi tę wiadomość
-
lkurna teraz czytam ze konwalia jest trujaca .. a moja kotka kocha konwalie siedziala w nich cale lato
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:i nic jej nie jest
dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:jemu sie pewnie po prostu nie chce
on się po prostu boi, że jak je ruszy to one go zaatakują... dlatego woli się położyć pod drzwiami i czekać aż ktoś się nad nim zlituje... no głąb.Cwalinka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny