Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Ej, coś źle napisałam? Przecież nie napisałam, że to przez Amelie masz doła. Napisałam, że mniej więcej od tego czasu masz, ale to nie przez ten test. Coś jest niezrozumiałe?
Co prawda mamy do tego nie wracac ...a ty tez pewnie nie mialas nic zlego na mysli, ale niestety bylo zle odebrane
Wyjasniajac jeszcze raz i po raz kolejny moj humor w ostatnich dniach nie mial nic wspolnego z powyzszym tematem , tylko z nadchodzacca @ ...to jest ostatni cykl naszysch staran...i ciezko to zniesc...to jest dla mnie poczatek konca...i albo bedzie w jedna albo w druga...Amelia nie ma nic to tego!!!!!
Koniec tematu -
ja juz jestem ganiam za moim kotem.. wzialm od mamy lobeli i geranium teraz czytam ze to trujace kwiaty dla kota.. i musze teraz wymyslec gdzie je postawic ;/
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a moglabys podeslac kilka przepisow na ten garnek ?
Ale kochana ja nie mam przepisowja kroje warzywka...cebule, papryke, marchewke, cukinie....dodaje vegete.....dodaje mieso...przyprawy.....dodaje bulion i to caly przepis hahahah. Wrzucasz co chcesz kochana...ja za kazdym razem rzucam co innego
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale kochana ja nie mam przepisow
ja kroje warzywka...cebule, papryke, marchewke, cukinie....dodaje vegete.....dodaje mieso...przyprawy.....dodaje bulion i to caly przepis hahahah. Wrzucasz co chcesz kochana...ja za kazdym razem rzucam co innego
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja juz jestem ganiam za moim kotem.. wzialm od mamy lobeli i geranium teraz czytam ze to trujace kwiaty dla kota.. i musze teraz wymyslec gdzie je postawic ;/
w lodówceAsha, Ania_84 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.