Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Otóż to...Asha wrote:No my tez nie

On mi w ogóle dziś z tekstem wyjechał żebym ja sobie we wtorek test zapodała skoro i tak do wtorku nie odstawiam lutki....oszalał chyba
....ja tu się mocno powstrzymuję żeby dziś nie siknąć a on mi z wtorkiem wyjeżdża hahaha
gigsa lubi tę wiadomość
-
Widać, że nie rozumiemik82 wrote:Otóż to...
On mi w ogóle dziś z tekstem wyjechał żebym ja sobie we wtorek test zapodała skoro i tak do wtorku nie odstawiam lutki....oszalał chyba
....ja tu się mocno powstrzymuję żeby dziś nie siknąć a on mi z wtorkiem wyjeżdża hahaha -
mik82 wrote:Otóż to...
....ja tu się mocno powstrzymuję żeby dziś nie siknąć a on mi z wtorkiem wyjeżdża hahaha
Skad on sie urwal hahahaha -
nooo...moja tempka teraz będzie miała z trzy stopnie wyżej po nocy bez snugigsa wrote:Jeszcze ze 12 godzin i będzie wiadomo
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:powiedziałabyś...
Nie wiem wlasnie...bo zawsze mi sie marzylo zeby mu zrobic niespodzianke jakas fajna...tez nie chce zeby znowu sie rozczarowal
a z. Drugiej strony wiem ze tez czeka
zalezy czy naturalnie bym zaszla czy przez te cholerne zabiegi
-
Moja pewnie poleci, ale na to nie mam sposobu żeby się w górze trzymałamik82 wrote:nooo...moja tempka teraz będzie miała z trzy stopnie wyżej po nocy bez snu