Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Kurwa!!! Wystarczy ze mierzysz...ze sluz obserwujesz, ze testy robisz...styka z ciebie!!!!
-
gigsa wrote:Ale ja mam tylko śluz w środku przy ujściu szyjki to mus do owu grzebac
Nic masz nie grzebac!!! Wystarczy ci reszta obserwacji do okreslenia owulacji...Gigsa ja powaznie mowie...bo podrazniasz szyje....zreszta pogadamy jak @ przyjdzie, ale w dupe ci nakopiemik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie wiem wlasnie...bo zawsze mi sie marzylo zeby mu zrobic niespodzianke jakas fajna...tez nie chce zeby znowu sie rozczarowal
a z. Drugiej strony wiem ze tez czeka
zalezy czy naturalnie bym zaszla czy przez te cholerne zabiegi
Asha, gigsa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja już sobie darowałam niespodzianki....niespodzianka to będzie jak ja to dziecko donoszę zdrowe i szczęśliwie urodzę...
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:To ja się tyle czasu uczyłam szyje obserwować na darmo
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No wiem...ale czlowiek jest glupi i nadal marzenia ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 18:55
-
mik82 wrote:ja też je mam ale po ostatniej ciąży to dla mnie dwie kreski na ciąży to super sprawa ale żaden jeszcze powód do radości...niestety z tyłu głowy zostaje to cholerne myślenie
Tez to mam niestety...po dwoch kreskach to ja tylko bede myslec kiedy poroniedlatego nie bardzo chce mu mowic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 18:55
-
mik82 wrote:ja też je mam ale po ostatniej ciąży to dla mnie dwie kreski na teście to super sprawa ale żaden jeszcze powód do radości...niestety z tyłu głowy zostaje to cholerne myślenie
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Tez to mam niestety...po dwoch kreskach to ja tylko bede myslec kiedy poronie
dlatego nie bardzo chce mu mowic
mi to nawet pierwsze usg z biciem serduszka nie da takiej radości jak powinno