Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
przytulamAsha wrote:Moze jeszcze nie, ale ja juz to widze...dlatego to oko...jeszcze nie odeszlo...ale pomalu odchodzi

Asha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:To temu nie chcesz tej insemki ?
Ja nie chce ivf bo jest dla mnie zbyt niebezpieczna...insemka jeszcze bym mogla zrobic ale oni nie wiem czy sie tutaj zgodza, ale....potem juz nie ma nic...to juz bedzie koniec dlatego nie chce....i tez jak nie wyjdzie to juz mnie chyba rozjebie do konca
-
My wierzymy za Ciebie, a Ty poprostu jeszcze się nie zalamuj, jeszcze nie teraz. Jeszcze powalcz chwilkęAsha wrote:Dobrze ze ty wierzysz i dziekuje
tyle ze ja juz nie wierze...juz nie potrafie 
-
gigsa wrote:Tak myślałam, bo potem i tak się czeka na owu, ale jak to dalej wygląda to nie wiem
To zalezy czy sie zgodza czy nie na iui...wszystko zalezy od tej rozmowy, bo jezeli sie nie zgodza to bedziemy szukac prywatnej kliniki w styczniu prawdopodobnie...nie bedziemy robic ivf na razie -
A w tej klinice, w której robiliscie ostatnio badania robią takie rzeczy?Asha wrote:To zalezy czy sie zgodza czy nie na iui...wszystko zalezy od tej rozmowy, bo jezeli sie nie zgodza to bedziemy szukac prywatnej kliniki w styczniu prawdopodobnie...nie bedziemy robic ivf na razie
I jeśli tak to jak cenowo to wygląda ? -
Siostra M wczoraj mówiła, że faktycznie nie tak łatwo tam znaleźć dobre mieszkanieAsha wrote:Nie narazie nie, w styczniu moze , zobaczymy
-
gigsa wrote:A w tej klinice, w której robiliscie ostatnio badania robią takie rzeczy?
I jeśli tak to jak cenowo to wygląda ?
Robia, ale cenowo jak to nie wiem bo nam nie chcial powiedziec narazie bo to sie trzeba umawiac, ale jak by sie tu zgodzili to bysmy 4 za darmo dlatego jest wazne zeby sie zgodzili