Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Robia, ale cenowo jak to nie wiem bo nam nie chcial powiedziec narazie bo to sie trzeba umawiac, ale jak by sie tu zgodzili to bysmy 4 za darmo dlatego jest wazne zeby sie zgodzili
-
Asha wrote:No wlasnie dlatego jest taka roznica a ci chuje nie chca sie zgodzic chociaz powinni...i dlatego to spotkanie jest takie wazne i w zasadzie przesadzi o wielu rzeczach
Ale oni jeszcze nie widzieli nowych wyników ? -
Asha wrote:Wyniki tu nie maja znaczenia...poprzednie tez sie nadawaly
-
gigsa wrote:To o co im chodzi ? Skoro nasienie się nadaje, u Ciebie wszystko ok to jest szansa, że się nie zgodzą ?
Tak sobie wymyslili i tyle, ze w naszym przypadku to akurat ivf, ale my mamy prawo poprosic o iui i to zamierzamy zrobic na tym spotkaniu biorac pod uwage sytuacje z moja epilepsja itd to wogole odrazu powinni nam dac iui -
Asha wrote:Tak sobie wymyslili i tyle, ze w naszym przypadku to akurat ivf, ale my mamy prawo poprosic o iui i to zamierzamy zrobic na tym spotkaniu biorac pod uwage sytuacje z moja epilepsja itd to wogole odrazu powinni nam dac iui
chodzi o to ze skoro masz epilepsje to nie powinni wybrac takiego ktory jest mniej szkodliwy jesli chodzi o leki itd ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 19:35
-
Asha wrote:Tak sobie wymyslili i tyle, ze w naszym przypadku to akurat ivf, ale my mamy prawo poprosic o iui i to zamierzamy zrobic na tym spotkaniu biorac pod uwage sytuacje z moja epilepsja itd to wogole odrazu powinni nam dac iui
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie ale sa jakies kryteria doboru zabiegu, chociaz jesli chodzi o bespieczenstwo pacjentki ?
chodzi o to ze skoro masz epilepsje to nie powinni wybrac takiego ktory jest mniej szkodliwy jesli chodzi o leki itd ?
Chuj go wie, chyba nie, bo on tylko o leki sie pytal...i przy normalnej epilepsji moze nie byloby problemu jak przy Ani, ale moja jest od hormonow i kazde skoki hormonalne koncza u mnie atakami ale kurwa oni wywiadu takiego nie robia wiec teraz im to powiem -
amelia04072006 wrote:gigsa ty masz identyko jak moj
naplułam na niego _ sorry
Przed pójściem spać napluj na zapas jeszczeCwalinka lubi tę wiadomość