Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amelia ja L4 dałam mężowi i on zawiózł do mojej pracy, szczęśliwi nie byli, ale pewnie myślą, że za tydzień wrócę, ale wkurwa szefowa dostanie jak odniosę L4 od gina, ale mam to w dupie. Dla nich ważne żeby być i zspierdalac. Ja poszłam w poniedziałek na nocke i żałuję, że nie zostałam od razu w domu
amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tamto forum jest dla dziewczyn ktore sa pierwszy raz w ciazy. dla mnie te tematy sa juz znane i jakos pierdolenie ze puscilam dzisiaj dwa pierdy a wczoraj trzy wiec cos sie dzieje to srednia przyjemnosc . tutaj jak zuce miesem to nikt tego nie zauwazy a tam zglosza mnie do opieki spolecznej
bo lubie rzucać mięsem
rozluźnia mnie to hahha
Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:w tej chwili pracuję w firmie odzieżowej, sobora. i biuro w wawie zajmuje się szyciem mundurow dla instytucji, głównie linie lotnicze, lot eurolot. i tak sobie siedzę w biurze, przychodzą dziwni ludzie
stewardesy w rozmiarze 50
i studiuję fizjoterapie, wcześniej studiowalam medycynę. takie rzeczydotik lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Amelia ja L4 dałam mężowi i on zawiózł do mojej pracy, szczęśliwi nie byli, ale pewnie myślą, że za tydzień wrócę, ale wkurwa szefowa dostanie jak odniosę L4 od gina, ale mam to w dupie. Dla nich ważne żeby być i zspierdalac. Ja poszłam w poniedziałek na nocke i żałuję, że nie zostałam od razu w domu
normalnie mialam problem z uregulowaniem tsh a teraz nie wiem co bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:to ja ciebie dongiem lecze a to kurna ty powinnas leczyc ?
masz uprawnienia do wypisywania recept ?
ahahahano nie, skończyłam na 4roku i zrezygnowalam, dluga historia... może jeszcze wrócę kiedyś, jakiś uniwersytet trzeciego wieku czy coś
amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.