Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:A Ty dotik pracujesz jako kto? Jaki masz zawód?
w tej chwili pracuję w firmie odzieżowej, sobora. i biuro w wawie zajmuje się szyciem mundurow dla instytucji, głównie linie lotnicze, lot eurolot. i tak sobie siedzę w biurze, przychodzą dziwni ludziestewardesy w rozmiarze 50
i studiuję fizjoterapie, wcześniej studiowalam medycynę. takie rzeczygigsa, Iza75 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:kurwa wcale nie wiem jak to sie robi
laseczki pewno wyskocze jeszcze z czyms - ja leczyc sie umiem ale cholera inne cuda to juz nie moje klocki
Idź na poczte ze zwolnieniem i adresemPani pomoże Ci
Pamiętaj - polecony ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahahaa wyzwali cie od patologi hahahaha
Asha, gigsa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:w tej chwili pracuję w firmie odzieżowej, sobora. i biuro w wawie zajmuje się szyciem mundurow dla instytucji, głównie linie lotnicze, lot eurolot. i tak sobie siedzę w biurze, przychodzą dziwni ludzie
stewardesy w rozmiarze 50
i studiuję fizjoterapie, wcześniej studiowalam medycynę. takie rzeczydotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:w tej chwili pracuję w firmie odzieżowej, sobora. i biuro w wawie zajmuje się szyciem mundurow dla instytucji, głównie linie lotnicze, lot eurolot. i tak sobie siedzę w biurze, przychodzą dziwni ludzie
i studiuję fizjoterapie, wcześniej studiowalam medycynę. takie rzeczy
Ale fajna robotaTylko ta umowa to mogłaby być normalna...
-
amelia04072006 wrote:kurwa wcale nie wiem jak to sie robi
laseczki pewno wyskocze jeszcze z czyms - ja leczyc sie umiem ale cholera inne cuda to juz nie moje klocki
2) piszesz adresata i nadawcę z drugiej strony czyli siebie dla pewnosci dodam
3) wypelniasz taka zolta prostokatna zwrotkę, na poczcie weźmiesz, ta zwtitke opisuzzesz co jest w liście czyli zwolnienie Twoje od dnia do dnia
4)przyklejasz na list albo pani na poczcie lepiej
5)placisz pani za przesylke
cmokCwalinka, Sylwia87, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:w tej chwili pracuję w firmie odzieżowej, sobora. i biuro w wawie zajmuje się szyciem mundurow dla instytucji, głównie linie lotnicze, lot eurolot. i tak sobie siedzę w biurze, przychodzą dziwni ludzie
Eeeee no to kombinujesz jak mozesz hahahaah -
amelia04072006 wrote:tamto forum jest dla dziewczyn ktore sa pierwszy raz w ciazy. dla mnie te tematy sa juz znane i jakos pierdolenie ze puscilam dzisiaj dwa pierdy a wczoraj trzy wiec cos sie dzieje to srednia przyjemnosc . tutaj jak zuce miesem to nikt tego nie zauwazy a tam zglosza mnie do opieki spolecznej
Hahahahaha....porazka jakasamelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:w tej chwili pracuję w firmie odzieżowej, sobora. i biuro w wawie zajmuje się szyciem mundurow dla instytucji, głównie linie lotnicze, lot eurolot. i tak sobie siedzę w biurze, przychodzą dziwni ludzie
masz uprawnienia do wypisywania recept ?dotik lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Mik...jasne obrazilam sie hahahah
Tak Ania uwazam ze tylko mi jest zle ja pierdole i dlatego tu siedze i o sobe gadam caly czas...i dlatego walcze o to zeby mnie glownie wspierano a nie zeby wszyscy wzajemnie sie wspierali....chyba jednak czas sie obrazic...
ile postow napisalam włesnie w kieunku wspierania... przez ostatnie dwa miesiace odpisuje innym, jak mam wiedze z ktoregos temu to odp i wypowiadam sie .. gdzie warto uderzyc co zrobic..
szczegonie dwa ostatnie miesiace kiedy czekalismy na wyniki odp innym.ale widac tego sie nie widzialo.. '
Przykro mi z powodu stary Staraczki.. i wczesniej tez odpisywalam na jej posty..
ps nie obrazam sie ale zdenerwowalo mnie to ze nie widzi sie tego co wczesniej pisalam..
tylko ostatnie kilka postow..
ale jak dlamnie koniec temtu..
Amelia bedzie dobrze.. trzeba w to wierzyc.. ale rozumeim bo pamietam jak bala sie moja przyjaciolka po poronieniu.. ale nastepna ciaze przesla bez problemuna penwo bedze ok:)
Sylwia
poszukaj u siebei w woj moze znajdziesz gdzies wczensiej
http://kolejki.nfz.gov.pl/amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No z tego co czytam to niby uwazam ze tylko ja mam zle...no to co to niby jest????
Eeeee tam... Większość nie tak uważa.. Po prostu mamy innego rodzaju problemy i tyle... Ja nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czujesz, ale rozumiem Cię... -
Iza75 wrote:1)pakujesz w koperte
2) piszesz adresata i nadawcę z drugiej strony czyli siebie dla pewnosci dodam
3) wypelniasz taka zolta prostokatna zwrotkę, na poczcie weźmiesz, ta zwtitke opisuzzesz co jest w liście czyli zwolnienie Twoje od dnia do dnia
4)przyklejasz na list albo pani na poczcie lepiej
5)placisz pani za przesylke
cmok???
ja umiem sie obslugiwac na poczcieSylwia87, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:pani nie musi pomagac to akurat wiem
chodzi mi o te papierki zwiazane z ciaza
Ło kurwa to pisz jaśniej, bo nie tylko ja zrozumiałam źleZ papierkami co? Dostaniesz zwolnienie, wkładasz w koperte i puszczasz w świat.
Cwalinka, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Amelia bedzie dobrze.. trzeba w to wierzyc.. ale rozumeim bo pamietam jak bala sie moja przyjaciolka po poronieniu.. ale nastepna ciaze przesla bez problemu
na penwo bedze ok:)
/
bardzo na to licze i staram sie nie myslec, ale przychodzi moment, dostaje w twarz rzeczywistością i wyłączam sie na wszystko