Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha owszem tyle ze ja tez wszystko przechodze a ze teraz mam kilka dni do naszej waznej daty tez mam duzo roboty i jak moge o nadrabiam ..
jak moge to odp i szukam zeby ktorejs pomoc..
a to ze mamy kilka dni i po prostu moj swiat sie kreci wokol tych dni kilku to wpadam poinformowac o sie dzieje..
jesli kogos urailam przepraszam juz o naszej sprawie nie bede pisala..
i jesli myslisz ze tylko tobie jest zle to nie..
mi tez jest zle..
mmay 4 zl na koncie '
maz nie ma pracy .
ja ledwo lacze koniec z koncem. rycze co dzien bo boje sie jak wszytsko se potoczy ..
i to ze po 2 latach wreszcie cos sie pojawilo jakas iskierk nadziei to chyba nie dziwne ze chcialam sie z wami tym podzielic..
staram sie pomoc jak moge innym.. i moze nie wszytsko ogarniam..
staram sie odp na wiekszosc postow ktore sa napisane..ale nie raz czytam tylko z tel i nie mam jak odp albo przegladam wszytsko a wieczorem dokladnie odp ..
wy walczycie o dziecko..
my walczymy o plemnik, a dopeiro pozniej o dziecko...
-
amelia04072006 wrote:ale musi cos podsteplowac czy co?
bo ja sie z nim nie widze. mamy kontakt tylko telefoniczny -
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:No i dzwoniłam i rodzinny nie przepisze mi luty, bo nie ma uprawnień, musiałabym mieć zaświadczenie od gina. Dzwoniłam do endo i zgadnijcie co mi powiedzieli? Proszę zadzwonić we wrześniu 2015 i zapisać się na 2016 rok!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu mozesz tutaj pisac przeciez o wszystkim
stalo co sie stalo przeoczylas ktos sie poczul urazony
ale mowimy tu o wszystkim wiec mysle ze teraz bedzie lepiej
wiec elpiej ze ktos powiedzial niz milczal
a teraz buzi na zgodemik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja tak dostalam po lutce i sie dopiero zawinela
spoko bedziesz wiedziecCwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:nie wiem czy kots ci juz tlumaczyl- sorki jesli tak i powtarzam, ale juz wczoraj mialam ci napisac ale zapomnialam przez to wszystko.
hormony bierzesz o ktorej chcesz godzinie, na czczo. mowi sie ze pol godziny przed jedzeniem czy piciem, ale mi szkoda czasu i czekam okolo 15-20 minut.
jak sie czujesz w pierwszym dniu oficjalnej ciazy ?
Czyli już wszystko jasne
Dziś nie mam jak, ale jutro powtórzę bete.
A czuje się dobrzenawet jak brzuch boli to tylko delikatnie, ale to inne uczucie niż poowulacujne. Dziś sobie siknęłam na testa nie z porannego moczu i po minucie widać już wyraźną kreseczke. Powoli zaczyna do mnie docierać, że to ciąża
na fioletowej nie byłam, tzn. Tylko na wykres wchodzę, a tematów jeszcze nie przeglądałamamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asha owszem tyle ze ja tez wszystko przechodze a ze teraz mam kilka dni do naszej waznej daty tez mam duzo roboty i jak moge o nadrabiam ..
jak moge to odp i szukam zeby ktorejs pomoc..
a to ze mamy kilka dni i po prostu moj swiat sie kreci wokol tych dni kilku to wpadam poinformowac o sie dzieje..
jesli kogos urailam przepraszam juz o naszej sprawie nie bede pisala..
i jesli myslisz ze tylko tobie jest zle to nie..
mi tez jest zle..
mmay 4 zl na koncie '
maz nie ma pracy .
ja ledwo lacze koniec z koncem. rycze co dzien bo boje sie jak wszytsko se potoczy ..
i to ze po 2 latach wreszcie cos sie pojawilo jakas iskierk nadziei to chyba nie dziwne ze chcialam sie z wami tym podzielic..
staram sie pomoc jak moge innym.. i moze nie wszytsko ogarniam..
staram sie odp na wiekszosc postow ktore sa napisane..ale nie raz czytam tylko z tel i nie mam jak odp albo przegladam wszytsko a wieczorem dokladnie odp ..
wy walczycie o dziecko..
my walczymy o plemnik, a dopeiro pozniej o dziecko...
i sie poryczałam...
kurwa...
dziewczynki kochane dzis mamy ciezki dzien wiec nie dokladajmy sobie prosze...
myślę, ze i Asha i miki maja po części racje...
ja rozumiem ogrom szczescia Ani i bardzo kibicuje...rozumiem Ashe..jej kibicuje oooo...
jak ja chce wejść na forum, nie wazne czy z dobrym niusem czy zlym to staram sie przynajmniej na koniec spojrzec żeby nie wstrzelić sie w jakas gadkę od czapy...i tylko to...jesli nie moge nadrobić..albo zaczynam od przywitania sie i potem pisze co u mnie...
Asha, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no ja rok i miesiac czekalam na NFZ dlatego poszlam prytwatnie i od roku jestem leczona a oni do mnie z NFz tydzien temu zadzwonili z przypomnieniem o wizycie
E no super... Fajnie, że przypomnieliPo takim czasie można zapomnieć
Cwalinka lubi tę wiadomość