Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:a co ich pogielo? a nie mozesz isc do innego gina prywatnie tak jednorazowo?
a na NFZ jak u Ciebie ginkowie przyjmuja?
Będę musiała do obu prywatnie chybaSkąd ja kasy natrzepie? No, ale kurde jak jest fasol? Mus coś wymyślić.....
Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a co ich pogielo? a nie mozesz isc do innego gina prywatnie tak jednorazowo?
a na NFZ jak u Ciebie ginkowie przyjmuja?
właśnie! może się znajdzie gin który przyjmie Cię przed bn... musisz wycisnąć tą lutke od jakiegoś!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Czesc Dotik kochana...co u ciebie?
wszystko dobrze, dziś przyjeżdża szef i będę go męczyć o umowę o pracę, powiem ze to gowno zlecenie może sobie w picze schować, no i że chcę więcej kasymik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:pierdolisz?
kurwa - sylwius ty chyba powinnas szukac kogos bo przed toba zagniezdzenie. nie wiem miki wypowiedz sieamelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:wszystko dobrze, dziś przyjeżdża szef i będę go męczyć o umowę o pracę, powiem ze to gowno zlecenie może sobie w picze schować, no i że chcę więcej kasy
a jak ci odmowi ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 09:55
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:przez to wszystko co sie tu dzieje
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny