SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    hmm.. tylko na tydzien.. kurde .. ;/ co on taki oszczedny ;/
    bo Gigsa nie chciala pisac ze to cizowe L4 wiec takie zwykle podobno mogl dac tylko na tydzien

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Gigsa robiła, nie pochwaliła się jakie :P Dzielić się nie chce :P ;)

Nie dodzwoniła się niestety :(

A to wredne!!!! GIGSA TO CHOLERY!!! Dawaj to ciasto!!!!!!!

Sylwia87, Cwalinka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A to wredne!!!! GIGSA TO CHOLERY!!! Dawaj to ciasto!!!!!!!

Można Jej wybaczyć ;) W ciąży w końcu jest :P

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    bo Gigsa nie chciala pisac ze to cizowe L4 wiec takie zwykle podobno mogl dac tylko na tydzien

A czemu nie ze L4 ?

I jej firma wykrakala ze w ciazy hahaha i tak juz tak wszyscy wiedza ze ona w ciazy od 3 miesiecy gdzies mniejwiecej hahahah

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Można Jej wybaczyć ;) W ciąży w końcu jest :P

Mowisz? A tam....za dwoch je...to na czterech moze gotowac hahaha

Sylwia87 lubi tę wiadomość

• dotik Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Facety to są takie ciepłe kluchy i zawsze baby żądzą :D

to ja jestem wyjątkiem, bo ja bardziej pantoflem jestem ;)

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja caly czas :-/ pissing.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A ja caly czas :-/ pissing.gif
    zle sie czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    to ja jestem wyjątkiem, bo ja bardziej pantoflem jestem ;)

OOoooo nie podejrzewałam bym Cię o to :P

dotik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcecie zobaczyć męża pod pantoflem??

Tak wygląda mąż pod pantoflem :P

0020578ba4e5da00gen.jpg :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 13:36

Cwalinka, Redhotka, dotik, Iza75, Ania_84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny . dziękuję za wasze wszystkie słowa . Nie zostawię tego wątku , choć jestem w strasznym dolku . Muszę się z niego wygrzebać co zajmie mi jakiś czas . Dostalam wczoraj mocnego kopa w twarz i gdyby nie mąż który ma nadludzki spokoj i chęc pomocy innym to chyba bym wisiała :( ... Moja beta wczoraj wyniosla 12,74 więc "jakaś" ciąża była . Dostałam leki rozkurczowe i w zasadzie tyle . Podczas usg nie stwierdzono pęcherza ciązowego co lekarz nazwał ongoing miscarriage nie znam tych wszystkich pojęć ... Mam tam wrocic za 2 tygodnie i zrobić ponowne usg czy wszystko jest ok ...
    Byłam w gp i trafiłam na normalną lekarkę życiową jak kolwiek to znaczy w każdym razie po opisaniu wszystkiego i wpatrywaniu się w monitor czytając naszą historię wkońcu ( dzięki Ci Boże ) wysle skierowanie i opis do Barts Health Fertility Clinic . Jest nadzieja jest światło . Dała mi skierowanie na badania krwi w kierunku przeciwciał antykardiolipidowych - (nie wiem co to jest) i kilku choro,b takich jak toxoplazmoza . cytomegalia i rozyczka ... Resztę będę robić w klinice bo to oni zadecydują dalej ... Co do mojej oceny chce mnie nafaszerować antydepresentami (dostałam receptę ) ale na pewno tego nie kupię :/ Cieszy mnie to że klinika jest na nhs jeśli się ma skierowanie wszystko robią za darmo . można się nawet starac o pokrycie kosztów IVF IUI ICSI itd. Teraz czekać na kolejne usg kolposkopie i termin . Na stronie piszę że mniej więcej czeka się około 10 tygodni ... więc to nie jest tragedia ... A ogolnie musze powiedzieć że czuję się w maire dobrze . (fizycznie)

Co do Was to trochę nadczytalam teraz i przykro mi że wynikly jakieś nieporozumienia :( Cięzko się to wszystko czytalo . nigdy więcej ...
    Gigsa amelka cieszę się że czujecie się dobrze . Trzymam kciuki i czekamy na pierwsze zdjęcia :) a i pozytywne rozwiązanie spraw z L4

Sylwia to musisz prywatnie isc bo nie ma co lepiej mieć coś na wspomaganie . przynajmniej w pl więcej możliwości . Mocno trzymam kciuki za Ciebie również

Izia mi tez twój progesteron się podoba choć mogłby być troszkę większy ale bez leków i żadnych wspomagaczy i tak jest okej , ważne że powyżej 10 to owulkla była na 100%

Asha mam nadzieję że uporalaś się z akwarium i rybka już wie gdzie płynąć , ale oszczędzaj się kobieto bo znowu będzie wszystko boleć ...

Cwalinka mus męza postawić już w sytuacji bez wyjścia czyli z terminem do pobrania nasienjia . Najważniejsze że pcos nie ma i badania zlecil ...

Miki nadal czekam , kibicują i liczę że coś się rozwinie dobrego :)

Dotik kibicuje za ten cykl . Mus się udać

Ania cieszę się niezmiernie z wynikow męza . To bardzo mocno trzymam kciuka że te plemniki się znajdą i że właśnie te komórki to jeszcze nie dojrzale plemniki . Nadzieja jakaś jest ... Trzymam kciuki żeby sytuacja finansowa się poprawila . NIby pieniądze szczęścia nie dają ale bez nich czasem ciężko to szczęście osiągnąć ... wiem co to znaczy :(

To chyba tyle bardzo mocno wierzę w Was wszystkie i chcę bardzo mocno żebyście były szczęśliwe ... Ten wątek tzn Wy dodałyście mi dużo pozytywnej energii . Może to głupio brzmi ale ciesze się że wchodząc tutaj nie musze tylko pisać o kolejnych objawach jakie sobie wmawiam . Ciesze się że mogłam się tutaj nauczyć bardzo dużo o kobiecych i męskich sprawach również . Wiem co jest ważne na co zwracać uwagę . O co walczyć ... Mimo tego że nie znam żadnej z Was osobiście , przyzwyczaiłam się już że jesteście w jakimś stopniu w moim życiu ... Dzień bez wejścia tutaj i napisaniu cześć wpadam z kawą co u Was ?? Jest dniem totalnie straconym .... Jesteście mega mądrymi , doświadczonymi kobietami i pełne walki i determinacji ... Uwielbiam was wszystkie i choć daleko mi do Was cieszę się że jestem z Wami .... Postaram się zaglądnać do Was jeszcze wieczorem a teraz koniec już ze smętami i uśmiechy poproszę <3

Milego spokojnego i pełnego dobrych wieści dnia <3

Sylwia87, Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ciesze sie ze sie odezwalac, bardzo dobrze ze masz wsparcie w mezu, mam nadzieje ze dzialania lekarki i badania przyniosa pozytywny skutek, buziakuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka fajnie, że Nas nie zostawisz... Dobrze, że trafiłaś na jakąś ludzką lekarkę i Wam pomoże. Twój mąż to złoto :)

A co do mnie to jestem w trakcie poszukiwań i żaden lekarz nie przyjmie mnie na już. Za tydzień.. :/ Ale nie poddaje się i szukam dalej :) Jutro jeszcze będę dzwonić do szpitala w innym mieście i zobaczę co mi powiedzą.

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co jest z tymi wizytami... Kurna człowiek prędzej się wykończy, niż dostanie się do lekarza w krótkim terminie - nawet prywatnie (owszem do innego lekarza, na drugim końcu miasta znajdą jeszcze termin, ale do stałego, by nie musieć opowiadać niemal historii swojego życia, to po prostu dramat...)
    DNO I 10 METRÓW MUŁU!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 14:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie Redhotka masakra
    ja rok temu do endo prywatnie czekalam 3 miesiace, a u mnie w miescie ciezko znalezc endo

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka czytajac Twój wpis sie uśmiechnęłam, mimo wszystko :-)
    kochana będzie dobrze, moze nie w nastepnym miesiącu, moze nie za trzy ale na pewno będzie. Moze wlasnie mialas trafic na ta lekarke...nic nie dzieje sie bez przyczyny...sciskam...

bateria mi pada w telefonie wiec pewnie na tym moja aktywność teraz sie skonczy ;-) wracamy z cmentarza...korki dupe urywają :-(

Redhotka lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    dokladnie Redhotka masakra
    ja rok temu do endo prywatnie czekalam 3 miesiace, a u mnie w miescie ciezko znalezc endo
    To przeciętny czas jaki czekam na wizytę u ginekologa-endokrynologa... Jestem z Wawy i mam pakiet z roboty w LuxMedzie...
    Iza75 wrote:
    bateria mi pada w telefonie wiec pewnie na tym moja aktywność teraz sie skonczy ;-) wracamy z cmentarza...korki dupe urywają :-(
    Teraz korki? Co będzie w weekend...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 14:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Co jest z tymi wizytami... Kurna człowiek prędzej się wykończy, niż dostanie się do lekarza w krótkim terminie - nawet prywatnie (owszem do innego lekarza, na drugim końcu miasta znajdą jeszcze termin, ale do stałego, by nie musieć opowiadać niemal historii swojego życia, to po prostu dramat...)
    DNO I 10 METRÓW MUŁU!

Wiszę na telefonie i obdzwaniam prywatnych i NIC! Po 15-stej będę dzwonić do jeszcze jednego gabinetu, jak mi powie, że za tydzień to się wkurwie.. :/

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Teraz korki? Co będzie w weekend...
    nie wiem :-( dojazd na Wólkę masakra dzisiaj..

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
‹‹ 2207 2208 2209 2210 2211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ