Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mieszkam bardzo blisko cmentarza, nie pytajcie co sie dzieje w okolicach swieta zmarlych masakra, ja mam problem wyjechac autem i musze pilnowac sowjgo parkingu zeby nikt mi bezczelnie nie stanal
Sylwia trzymam kciuki zebys znalazla kogos
a ja sie zbieram do domciuSylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka bardzo dobrze ze dala ci skierowanie na przeciwciał antykardiolipidowych na watku o poronieniach dziewczynom wklejalam gdzies awlasnie artykul o nich bo przypadkiem trafilam na ciekawostke co do leczenia w tym kierunku ...
a na przyszlpsc wtedy bedziesz wiedziala w razie co ze trzeba bedzie dodatkowo brac leki
trzymam badzo kciuki aby udalo sie wszytsko
-
Kochane moje
przepraszam, ale zasnelam na trochę
Ciasto to ten sernik czekoladowy na zimno, który wstawiałam Wam tutaj. Niestety okazało się, że nie mam tortownicy 20 i zrobiłam w 26 i będzie trochę niższy, ale mąż pewnie nawet uwagi nie zwróci na toteraz musi postać w ludowce ok. 6 godzin lub najlepiej całą noc, więc podzielę się jutro
Do endo będę jeszcze dzwonić, jak się nie dodzwonie to pójdę do tej gin na nfz. Powinna mi dać. To u niej mam wizytę 18 listopada. Może uda mi się przełożyć na późniejszy termin to może juz coś będzie widaćjutro zajde po zrobieniu bety do niej i wejdę bez kolejki na chwilkę i zapytam. Nie ważne, że to będzie L4 ciążowe, bo pomyślałam, że oni w pracy i tak mi ta ciążę wmawiali to niech będzie, że wykrakali
Boje się tej bety jutro
Staraczka cieszę się, że nas nie zostawiasz
Asha jak Twój pęcherz? Działają już troszkę tabletki?
Sylwia próbuj do oporu, nie odpuszczaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka cieszę się że się pojawiłaś na chwilę...przytulam Cię Kochana...ja nie mam pojęcia co to te przeciwciała kardiolipinowe ale zaraz po poronieniu miałam też to badanie zlecone przez mojego gina...
Sylwia mam nadzieję że dostaniesz lutkę...daj znać po wizycie
Gigsa beta będzie ok...masz zakaz zamartwiania się bo zapomnę że jesteś w ciąży i Ci wtłukę
Iza ja dziś w korku rano stałam pół godziny w drodze do pracy więc już się ogólna masakra zaczyna a tu jeszcze trzy dni...Pogadałaś sobie z tatusiem...?
Asha nienawidzę zapalenia pęcherza....masakra....mam nadzieję że szybko Ci to gówno przejdzie..
Buźka laski
gigsa, Sylwia87, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Staraczka cieszę się że się pojawiłaś na chwilę...przytulam Cię Kochana...ja nie mam pojęcia co to te przeciwciała kardiolipinowe ale zaraz po poronieniu miałam też to badanie zlecone przez mojego gina...
Sylwia mam nadzieję że dostaniesz lutkę...daj znać po wizycie
Gigsa beta będzie ok...masz zakaz zamartwiania się bo zapomnę że jesteś w ciąży i Ci wtłukę
Iza ja dziś w korku rano stałam pół godziny w drodze do pracy więc już się ogólna masakra zaczyna a tu jeszcze trzy dni...Pogadałaś sobie z tatusiem...?
Asha nienawidzę zapalenia pęcherza....masakra....mam nadzieję że szybko Ci to gówno przejdzie..
Buźka laski
Oczywiście, że dam znać -
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:A czego Ty się boisz? Nic Ci nie dolega więc wszystko będzie ok
Tak czekam do tego 10.11 żeby zobaczyć czy te tsh spada
Obadaj tą babkę. Jak będzie do rzeczy to faktycznie możesz do niech chodzić -
nick nieaktualny