Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja ja ja jestem
i tez czekam az ktos jeszcze sie odezwie
ja robie jakies mix zupy zobaczmy co z tego wyjdzie
wnerwiam sie na meza
myslalam ze jak Jowi zasnie bedzie milo ale w dupie go mam, bede miec romans z praniem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Dotik a czemu cie muli na spanie?
bo ja jestem śpiochem, mi wstawanie o 6 rano nie służy i dlatego o tej porze jestem już śpiąca. a tak serio to powinnam zacząć biegać, bym miała więcej energii :]Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Dzwoniłam już do męża powiedzieć, że z tym zwolnieniem nie bedzie problemu.
Potem zadzwoniłam do pracy i gadałam z jednym z kierowników (jednym z, bo u nas ich pełno) i powiedziałam co i jak i poprosiłam żeby jak przyniosę zwolnienie od gina za tydzień to żeby nie leżało na wierzchu, bo wtedy każdy sobie u nas czyta . Pow. że to będzie dłuuuugie zwolnienie i żeby szukali kogoś na zastępstwo i powiedział, że nie ma problemu, że wie o co chodzi i dobrze zrobiłam, że poszłam od razu na zwolnienie, bo tu to nie praca dla kobiety w ciąży, bo nikt mnie oszczędzać nie będzie i nadal bym musiała dźwigać, biegać po drabinach i zapierdalać na maxadotik, Cwalinka, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:bo ja jestem śpiochem, mi wstawanie o 6 rano nie służy i dlatego o tej porze jestem już śpiąca. a tak serio to powinnam zacząć biegać, bym miała więcej energii :]
jak kiedys miałam zmiany na 6 to oczy normalnie mi się otwierały dopiero ok. 11, a o 21 już spałam. Jak wytrzymałam do 22 to był max
dotik lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Dodzwoniłam się do gin tej na nfz i powiedziała, że nie ma problemu jak najbardziej wypisze mi zwolnienie
mam przyjść we wtorek
tak się cieszęgigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:tak Gigsa dokaldnie
i super masz kierownika
DOtik ja wstaje 5:30i tez mi to nie sluzy
bo to nie są normalne godziny! o tej porze się śpi, po prostu. zwłaszcza teraz, że wstajesz a za oknem noc!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:bo ja jestem śpiochem, mi wstawanie o 6 rano nie służy i dlatego o tej porze jestem już śpiąca. a tak serio to powinnam zacząć biegać, bym miała więcej energii :]
ja wlasnie wyslalam fizdzie wezwanie 3 z nota odsetkowa