Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
niby zaczal prace ale oczywiscie na czarno .. bo w tym panstwie raczej trudno o o umowe.. poki co chodzi zobaczymy czy mu zaplaci ;/
-
Ania_84 wrote:niby zaczal prace ale oczywiscie na czarno .. bo w tym panstwie raczej trudno o o umowe.. poki co chodzi zobaczymy czy mu zaplaci ;/
to mało kolorowotez umowy o pracę nie mam, zleceniem to sobie mogę jedynie pupsko podetrzeć
miałam dziś rozmawiać z szefem, nie przyjechał. przestraszył się chyba, że chcę pogadać...
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
ale wiesz ze od zlecenia ida ci wszytskie skladki nawet chorobowe.. choc nie przysluguje ci urlop ;/
mojemu albo na czarno albo o dzielo co rusz gdzie pojdzie ;/
ale niech przeciagnie do konca roku na nowy rok otwiorzy wlasny warsztat, wystartujmy o dofinansowanie ..i zobaczymy -
Ania_84 wrote:ale wiesz ze od zlecenia ida ci wszytskie skladki nawet chorobowe.. choc nie przysluguje ci urlop ;/
mojemu albo na czarno albo o dzielo co rusz gdzie pojdzie ;/
ale niech przeciagnie do konca roku na nowy rok otwiorzy wlasny warsztat, wystartujmy o dofinansowanie ..i zobaczymy
no właśnie chorobowego nie mami tu jest pies pogrzebany...
-
Ania_84 wrote:ale sama nie wpisalas zeby ci odtraali czy szef nie chce ??
no nie jest obowiązkowe, więc mi nie płacą
musiałabym sobie sama opłacać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:59
-
dotik wrote:no nie jest obowiązkowe, więc mi nie płacą
musiałabym sobie sama opłacać... -
Ania_84 wrote:jelsi masz zlecenie .. to w oswiadczeniju wpisujeszzeby oni ci odliczali ..to idzie wtedy tylko z Twojej kieszeni..zreszta jak przy umowie o prace..
i chyba będę musiała tak zrobić, bo jak już kiedyś w końcu zaciążę, to bez tego o urlopie macierzyńskim mogę zapomnieć.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
maja problemy . kurde tak naprawde przy najnizszej krajowej roznica w utrzymaniu pracownika jeslichodzi o skladki to 100 zl wiecej na umowie oprace ;/
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:maja problemy . kurde tak naprawde przy najnizszej krajowej roznica w utrzymaniu pracownika jeslichodzi o skladki to 100 zl wiecej na umowie oprace ;/
to jest 2,45% więc w sumie mocno mnie to nie zaboliAnia_84 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ania co to u Ciebie pod suwaczkiem GANG 18+ ???
na staraniach ogolnych
gigsa lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:to jest 2,45% więc w sumie mocno mnie to nie zaboli
-
nick nieaktualny