Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:mlyn a coz sie dzieje? przeciez w domciu pracujesz
ale jest koniec miesiaca.. a wszyscy lekarze chca miec rozliczenia na juz do 10tego to mnie prawie w domu nie ma
a nawet jak jestem to tak jakby mnie nie bylo
staraczka..spoko.. pije od rana melise ;P wiec bede chodzic jak nacpana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:heheh jak ja lubie to stwierdzenie przeciez w domu pracujesz
ale jest koniec miesiaca.. a wszyscy lekarze chca miec rozliczenia na juz do 10tego to mnie prawie w domu nie ma
a nawet jak jestem to tak jakby mnie nie bylo
staraczka..spoko.. pije od rana melise ;P wiec bede chodzic jak nacpanaczekam na wieści jak wizyta
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:hihi
no przeciez zartuje nie
a tak to od pracy juz mnie boli szyja
nie no kiedy jest luz to jest niestety rozliczenia rowna sie sprezenie sil do tego czasu
tak dzis jest wizyta
nie menda nie zplacila... pozyczylismy 400 zl -
25staraczka25 wrote:ja też muszę zacząć
czekam na wieści jak wizyta
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehh przynajmneij maz wrocil wczoraj zadowolony z tej jago "pracy"
siedzieliod 6-19:30 a o 17 przyjechal szef i z racji tego ze tylko moj maz zostal i jeszcze dwoch ..zeby skonczyc juz na dzis robote ..to przyjechal z pizzami wiec jakis ludzki odruch..ogolnie maz wczoraj wrocil w skowronkach bo go wychwalili ..
a na ta mende to juz nie mam sil..ale mam gdzies wystawiam jej dzis note odsetkowo i daje 7 dni jak niebedzie to wystawiam przedsadowe.. i daje kolejne 7 dni.. jak nic ..to zglaszam sprawe do windykacjiniech pizda placi za windykacje
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ehh przynajmneij maz wrocil wczoraj zadowolony z tej jago "pracy"
siedzieliod 6-19:30 a o 17 przyjechal szef i z racji tego ze tylko moj maz zostal i jeszcze dwoch ..zeby skonczyc juz na dzis robote ..to przyjechal z pizzami wiec jakis ludzki odruch..ogolnie maz wczoraj wrocil w skowronkach bo go wychwalili ..
a na ta mende to juz nie mam sil..ale mam gdzies wystawiam jej dzis note odsetkowo i daje 7 dni jak niebedzie to wystawiam przedsadowe.. i daje kolejne 7 dni.. jak nic ..to zglaszam sprawe do windykacjiniech pizda placi za windykacje
no to chociaż tyle że mężowi wczoraj poszło ....
nie no dobrze robisz nie ma co się z tą babą pieprzyć kurde jak po dobroci nie działa to trzeba inaczej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:no to chociaż tyle że mężowi wczoraj poszło ....
nie no dobrze robisz nie ma co się z tą babą pieprzyć kurde jak po dobroci nie działa to trzeba inaczej
boona mysli ze zawsze bedzie jej sie udawlo.. i kazdy nabierze sie na jje tak jutro wplace ;/
a dwa musze byc konsekwentna..bo jak nie to wyczai ze tylko straszeCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:
tak z pewnością
wyobrażam sobie działanie
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-